‘You’ seizoen 4 zal zich in Londen afspelen

We moesten twee keer kijken, toen Netflix op 1 april een tweet over You deelde. Daarin stond te lezen dat het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley) zal verdergaan in Londen. Op het eerste zicht leek het bizar nieuws, aangezien Joe op het einde van vorig seizoen naar Parijs reisde. Toch lijkt het nieuws te kloppen, want Badgley werd vorige week al in de Engelse hoofdstad gespot.

Nieuws voor de fans van You en Joe Goldberg: het nieuwe seizoen zal zich waarschijnlijk in Londen afspelen. Vorige week deelden we het nieuws over de opnames al, maar nu zijn die ook officieel van start gegaan. Dat maakte Netflix bekend met een foto op hun socials.

1 april

“Joe is terug voor een superfijne tijd in You seizoen 4″, staat er te lezen in de post, “Maar, aan zijn leesvoer te zien zal Parijs niet de volgende stop zijn.” Daarmee wil Netflix laten weten dat het nieuwe seizoen zich in het Verenigd Koninkrijk zal afspelen, meer bepaald in Londen.

Het nieuws komt op een raar moment, want Netflix deelde de foto op 1 april. En net zoals jullie, geloven ook wij weinig op die dag. Maar toch zou het vierde seizoen van You zich écht (deels) in Londen afspelen. Acteur Penn Badgley werd namelijk vorige week al in de stad gespot in dezelfde look als zijn personage. In de setting van de foto die Netflix deelde staat ook een Art Gallery, wat ook zou verwijzen naar een Engelstalige stad.

Als het seizoen zich nu toch volledig in Parijs zal afspelen, dan zijn ook wij voor de gek gehouden. Al zijn we wel zeker van één ding: de opnames gaan door in Londen. Het zou ons dan ook sterk lijken dat de stad op geen enkel moment aan bod komt.

Cast

Op hun officiële website liet Netflix wel weten dat er heel wat nieuwe namen aan de cast zijn toegevoegd. Naast Penn Badgley en Lukas Gage zullen ook onder andere Tilly Keeper (EastEnders), Amy-Leigh Hickman (Safe) en Ed Speleers (Downton Abbey, Outlander) te zien zijn in het nieuwe seizoen. De drie acteurs zijn alle drie Brits, wat het nieuws weer eens doet kloppen. Keeper speelt de rol van Lady Phoebe, een aristocratische jonge vrouw, Hickman speelt Nadia, een extraverte literatuurstudent en Speleers speelt Rhys, een auteur.

Wanneer het nieuwe seizoen precies uitkomt, is nog niet bekend.

Het wachten verzachten? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...