Opnames ‘You’ seizoen 4 officieel begonnen

You is een van de populairste shows op Netflix en is gebaseerd op de boekenserie Hidden Bodies van Caroline Kepnes. Tot nu toe volgden we al drie seizoenen lang de nogal – op zijn zachtst uitgedrukt – creepy Joe Goldberg, vertolkt door Gossip Girl-acteur Penn Badgley, in zijn zoektocht naar de ware liefde. Al snel werd er een vierde seizoen van de reeks aangekondigd en nu liet Netflix weten dat de opnames voor dat nieuwe seizoen officieel zijn begonnen.

Het vierde seizoen van de hitserie You werd al bevestigd nog voordat het derde seizoen afgelopen oktober in première ging. Nu komen de fans iets meer te weten over dat aankomende seizoen, want seizoen 4 van You is sinds gisteren in productie. Dat werd onthuld met een foto van een filmklapper op de sociale media van Netflix en de socials van de serie zelf.

You

Op de gedeelde foto, met het bijschrift “Feeling YOU-4-ic. YOU seizoen 4 is nu in productie”, zien we een bloederige filmklapper met het logo van de reeks erop. Daarnaast zien we dat John Scott, die eerder al drie afleveringen uit de serie regisseerde, ook de regisseur van dienst is voor de aflevering die ze momenteel aan het opnemen zijn. Verder kunnen we niets meer afleiden uit de post, maar we vinden het gewoon geweldig om te weten dat er officieel gewerkt wordt aan het nieuwe seizoen.

In de eerste drie seizoenen volgden het leven van seriemoordenaar Joe Goldberg, meesterlijk gespeeld door acteur Penn Badgley, die probeert om zijn obsessieve neigingen tot moorden onder controle te krijgen. Tot nu toe is hij daar niet in geslaagd, want hij is – vrij letterlijk – een hopeloze romanticus. De laatste keer dat we Joe zagen, was hij een nieuw leven begonnen. Nadat hij zijn al even psychopathische vrouw Love (Victoria Pedretti) had vermoord en zijn huis in brand had gestoken, belandde Joe namelijk in Parijs.

Seizoen 4

Gezien dat einde kunnen we wel aannemen dat seizoen 4 het eerste seizoen zal zijn dat zich buiten de Verenigde Staten zal afspelen. Maar doordat Joe nu in Parijs zou zijn hopen veel fans op een crossover met een andere Netflixreeks die zich in diezelfde stad afspeelt: Emily in Paris. Al hebben de twee series totaal andere tonen, zou het wel een grappig zicht zijn moest zo’n crossover plaatsvinden.

Een nieuwe locatie betekent echter ook weer nieuwe personages en een nieuwe love interest – of misschien een oude die hij toevallig tot in Parijs is gevolgd – voor Joe. Tot nu toe weten we dat acteur Lukas Gage zich onlangs bij de cast voegde als Adam. Ook zou rapster Cardi B – wij hopen dat alvast met heel ons hart – heel misschien haar opwachting in de reeks kunnen maken. Maar met het nieuwe seizoen nu in productie zullen we de komende tijd vast nog meer nieuws over de populaire serie te weten komen, waaronder de releasedatum.

Al zal het wel een moeilijke taak zijn om het tweede en derde seizoen te overtreffen. Daarin zagen we namelijk de giftige romance tussen Joe en Love, die van You een van de meest vermakelijke tv-programma’s uit de recente geschiedenis maakte. De twist op het einde van seizoen 2 is nog steeds een van de meest schokkende onthullingen in de moderne televisiewereld. Maar nu Love dood is, zal de serie hoogstwaarschijnlijk een heel andere weg inslaan.

Meer
Lees meer...