‘You’-coacteurs Victoria Pedretti en Dylan Arnold wakkeren relatiegeruchten verder aan

Er doen zich al een tijdje enkele geruchten de ronde dat de twee coacteurs Victoria Pedretti (26) en Dylan Arnold (27), voornamelijk gekend uit de populaire Netflixserie You, een relatie zouden hebben. En de twee co-sterren hebben deze datinggeruchten nog verder aangewakkerd, nadat ze afgelopen weekend samen in Los Angeles zijn gespot.

Na hun overtuigende acteerprestaties als minnaars in de hitserie You, ontstonden er geruchten dat de coacteurs Victoria Pedretti, die de hoofdrol van Love Quinn vertolkte in het derde seizoen van de Netflixserie, en Dylan Arnold, die de jonge Theo Engler speelt, ook samen zouden zijn in het echte leven. En die geruchten zouden wel eens waar kunnen zijn, want het paar werd afgelopen zondag op 7 november samen gefotografeerd, terwijl ze koppel-achtige activiteiten deden zoals samen boodschappen doen. Die foto’s kan je bekijken op Page Six.

Boodschappen doen

Op een van de foto’s is Arnold te zien met rollen wc-papier, sponzen en andere huishoudelijke artikelen. Pedretti draagt een grote bus wasmiddel. Het paar nam ook de tijd om tijdens het doen van hun boodschappen ook wat koffie af te halen. Pedretti werd ook gezien met twee kleine kartonnen doosje, die mogelijk een aantal lekkere gebakjes zou bevatten voor bij hun koffie.

De acteurs waren casual gekleed voor hun boodschappenronde. Pedretti droeg een oversized T-shirt van Dodgers, een grote marineblauwe blazer met oranje strepen, een grijze broek, een baseballpet en uiteraard ook een mondmasker. Arnold had ook een losse T-shirt aan, gepaard met een donkerblauwe broek en bruine loafers.

Outfit change

De vermoedelijke tortelduifjes bleken later op de dag echter van outfit te veranderen, want andere beelden genomen op diezelfde dag toonden de twee acteurs in andere kledij. Pedretti en Arnold werden hier gezien wanneer ze samen hetzelfde huis binnengingen. Deze keer had Pedretti een stijlvol zwart truitje met polka dots, een leren jasje en sneakers aan. Arnold droeg een zwart T-shirt en een donkere jeansshort. De fotografen vertelden dat het paar het huis samen had betreden, met twee tandenborstels in de hand, en even later ook weer samen was vertrokken.

Pedretti en Arnold zelf hebben niets bevestigd, noch in een verklaring, noch op sociale media. Vertegenwoordigers van de acteurs hebben ook niet onmiddellijk gereageerd op een verzoek om meer uitleg hierover te geven.

Meer
Lees meer...