Zijn deze twee coacteurs uit de Netflixserie ‘You’ samen?

Diegenen die tijdens het derde seizoen van de verslavende Netflixserie You de vonken van het scherm zagen vliegen tussen Theo Engler (Dylan Arnold) en Love Quinn (Victoria Pedretti) hebben misschien iets meer gespot. De twee acteurs uit de populaire serie zouden in het echte leven nu ook aan het daten zijn, zo blijkt.

Wie het laatste seizoen van You onlangs gebinged heeft, kijkt waarschijnlijk nu al uit naar het volgende seizoen. Daar moeten we jammer genoeg nog wel even op wachten. Het derde seizoen liet ons met meer vragen dan antwoorden achter, mede dankzij de vele plottwists in de serie, schrijft het Nederlandse tijdschrift LINDA meiden. Maar deze plottwist had je waarschijnlijk totaal niet zien aankomen.

Omgekeerde wereld

In de serie is Theo, die vertolkt wordt door acteur Dylan Arnold (After), een tienerjongen en de buur van onze moordende tortelduifjes en kersverse ouders Love (Victoria Pedretti) en Joe (Penn Badgley). Spoiler alert: de nietsvermoedende jongen begint op een gegeven moment gevoelens te krijgen voor zijn oudere buurvrouw en de twee beginnen zelfs een affaire. Dat voelt vreemd aan, niet alleen omdat Love eigenlijk getrouwd is én een kind heeft, maar vooral door het grote leeftijdsverschil tussen de twee. In het echte leven zijn de rollen echter omgekeerd: Arnold is eigenlijk ouder dan Pedretti.

Dating rumours

Actrice Victoria Pedretti is 26 jaar oud, wat haar een jaartje jonger dan Dylan Arnold maakt, want hij is 27 jaar. In dat geval zouden we de twee een uiterst schattig koppeltje vinden, want het blijkt dus dat de coacteurs nu mogelijk in real life aan het daten zijn. Volgens een Instagrampost van Journal, een celebrity nieuwssite of misschien eerder roddelsite, zouden ze met enkele bronnen hebben gesproken die de romance tussen Arnold en Pedretti bevestigen.

De twee acteurs zelf hebben deze roddel nog niet bevestigd, maar moest die waar zijn, dan zijn wij alvast grote fan!

Meer
Lees meer...