Left Right
scrollTop top

‘You’ seizoen 3 verschijnt morgen: Penn Badgley en Victoria Pedretti frissen je geheugen op


You Joe Love
© Netflix

Morgen verschijnt het derde seizoen van You op Netflix. Op dat seizoen moesten we bijna twee jaar wachten dus bestaat de kans dat je enkele dingen al vergeten bent. Maar niet getreurd, want in een video van iets meer dan 8 minuten frissen hoofdrolspelers Penn Badgley (Joe) en Victoria Pedretti (Love) je geheugen weer op.

Goed nieuws voor wie vannacht z’n slaap wilde laten om de eerste twee seizoenen van You opnieuw te kijken, om zo klaar te zijn voor de release van seizoen 3 morgen. Netflix heeft namelijk een oplossing die maar iets meer dan 8 minuten van je tijd zal innemen. Hoofdrolspelers Penn Badgley (Joe) en Victoria Pedretti (Love) hebben namelijk zoveel tijd nodig om de eerste twee seizoenen samen te vatten.

You

In de afgelopen twee seizoenen van You zijn er heel wat lijken gevallen, mensen in glazen kooitjes gestoken en nieuwe identiteiten aangenomen. Het is dan ook niet vreemd dat je niet meer helemaal weet wat er precies gebeurde in de afgelopen seizoenen van de reeks.

Maar niet getreurd, met de recap door Penn Badgley en Victoria Pedretti ben je in no time weer helemaal up-to-date. De twee acteurs vertellen je in sneltempo, maar toch uitgebreid genoeg, de volledige inhoud van de twee afgelopen seizoenen, waardoor je morgen zonder probleem kan inpikken voor het derde seizoen.

Bekijk hier de video op YouTube:

Seizoen drie

Het derde seizoen van You zal vanaf vrijdag 15 oktober op Netflix te vinden zijn en belooft opnieuw anders te worden dan de vorige seizoenen. Zo worden Joe en Love dit seizoen de ouders van een zoontje Henry en verhuizen ze naar een rustigere buurt. Al zal die buurt na de komst van het moordlustige koppel wellicht niet lang rustig blijven.

In de trailer voor dat derde seizoen kregen we zo al te zien dat Joe z’n zinnen zet op de nieuwe buurvrouw Natalie (Michaela McManus). We zien heel wat beelden van Joe en z’n vaste stalker-petje maar later zien we ook hoe hij een lijk inpakt en in de auto gooit. Op het einde van de trailer is te zien hoe Joe samen met Love het lijk begraaft terwijl baby Henry enkele meter verder zit en zich van geen kwaad bewust lijkt te zijn.

Het derde seizoen van You bestaat, net zoals de eerste twee seizoenen, uit tien afleveringen. Gisteren werd ook bevestigd dat de reeks zeker nog een vierde seizoen krijgt.

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van You:

De lijst met onze 50 favoriete series op Netflix vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…