Penn Badgley gaat viraal op TikTok met improvisatie als Joe uit ‘You’

Penn Badgley speelt nu al drie seizoenen lang de rol van Joe Goldberg in You en dat doet hij meesterlijk. Hoe goed hij is in het spelen van de enge, maar charismatische stalker bewijst hij nu nog eens in een nieuwe video op TikTok, daar improviseert hij op meesterlijke wijze zoals Joe Goldberg.

Het derde seizoen van You staat nu al enkele weken op Netflix. Daarin schittert Penn Badgley opnieuw in de rol van Joe Goldberg. Dat hij uitblinkt in die rol, heeft hij nog eens bewezen in een improvisatie op TikTok.

Penn Badgley

In een video die gedeeld werd door Netflix kreeg Joe de vraag van een fan om de voice-over te verzorgen van een van haar video’s. In de video’s is ze te zien in de bibliotheek zoals veel van de stalkobjecten/slachtoffers van Joe in You.

Terwijl Kasey door de mangas-afdeling loopt, geeft Penn in ware Joe-stijl z’n commentaar. En dat doet hij indrukwekkend én akelig goed. De video werd al meer dan 10 miljoen keer bekeken en kreeg ook al bijna 2 miljoen likes. In de commentaren regent het complimenten voor het talent van Penn Badgley. Netflix bevestigde ondertussen al dat er ook nog een vierde seizoen zal komen van You.

Bekijk hier de virale TikTok van Netflix:

@netflix

Joe narrated a fan’s video #narratemejoe #younetflix ft: @kaseyf

♬ original sound – Netflix
Meer
Lees meer...