‘You’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het derde seizoen van You. Daarin volgen we opnieuw Joe Goldberg (Penn Badgley), die een nieuw leven lijkt te starten. In het nieuwe seizoen zullen we namelijk zien hoe hij de vader wordt van een zoontje met Love (Victoria Pedretti).

We hebben er bijna twee jaar op moeten wachten, maar vandaag staat het derde seizoen van You eindelijk op Netflix. Daarin zien we hoe Joe, na werknemer in een boekenwinkel, stalker, ontvoerder en moordenaar, nog een nieuwe ‘job’ aan z’n lijstje mag toevoegen: die van vader.

Seizoen drie

Het derde seizoen van You belooft opnieuw anders te worden dan de vorige seizoenen. Zo worden Joe en Love dit seizoen de ouders van een zoontje Henry en verhuizen ze naar een rustigere buurt. Al zal die buurt na de komst van het moordlustige koppel wellicht niet lang rustig blijven.

In de trailer voor dat derde seizoen kregen we zo al te zien dat Joe z’n zinnen zet op de nieuwe buurvrouw Natalie (Michaela McManus). We zien heel wat beelden van Joe en z’n vaste stalkerpetje maar later zien we ook hoe hij een lijk inpakt en in de auto gooit. Op het einde van de trailer is te zien hoe Joe samen met Love het lijk begraaft terwijl baby Henry enkele meter verder zit en zich van geen kwaad bewust lijkt te zijn.

Het derde seizoen van You bestaat, net zoals de eerste twee seizoenen, uit tien afleveringen. Eerder deze week werd ook bevestigd dat de reeks zeker nog een vierde seizoen krijgt. Als je nog een kleine opfrissing van de eerste twee seizoenen nodig hebt voor je aan het derde begint, kan je hier een recap vinden door hoofdrolspelers Penn Badgley (Joe) en Victoria Pedretti (Love).

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van You:

De lijst met onze 50 favoriete series op Netflix vind je hier.

Meer
Lees meer...