Netflixserie ‘You’ cast acteur Lukas Gage voor seizoen 4

Netflix deelde gisteren al wat nieuws over het aankomende vierde seizoen van de populaire reeks You, met Gossip Girl-acteur Penn Badgley in de hoofdrol. Acteur Lukas Gage, eerder o.a. al te zien in Love, Victor en Euphoria, zal namelijk een vast lid zijn van de cast voor seizoen 4.

Lukas Gage is vooral bekend van zijn rol als Dillon in The White Lotus en zijn rol als Tyler Clarkson in Euphoria, beide van HBO Max. Hij verscheen ook in het eerste seizoen van de Hulu-reeks Love, Victor en we konden hem ook zien in de serie Wireless naast Tye Sheridan (X-Men: Apocalypse, Ready Player One).

Lukas Gage

Daarnaast kunnen we hem momenteel nog bewonderen in de minireeks Angelyne van de Amerikaanse streamingdienst Peacock, naast actrice Emmy Rossum (Shameless, The Day After Tomorrow, The Phantom of the Opera). Fans van American Vandal zullen de acteur herkennen als Brandon Galloway, die verscheen in het eerste seizoen van de Netflixserie.

Naast zijn tijd voor de camera, werkte Gage onlangs als ook cowriter naast I Know What You Did Last Summer-schrijver, Phoebe Fisher, om de film Down Low te schrijven. De film heeft de schrijver van Bonding, Rightor Doyle, aangetrokken voor de regie en gaat nu de post-productie in.

De rol

Gage zal de rol van Adam op zich nemen. Adam komt uit een rijke familie, maar is een beetje het zwarte schaap. Hoewel hij zichzelf een succesvolle zakenman vindt, is hij dat allesbehalve, vooral in de ogen van zijn familie. Misschien door dit gebrek, presenteert Adam zichzelf als een goede vriend met een aardig karakter en als iemand die weet hoe hij een geweldig feestje moet geven. Maar, zoals bij veel personages in You, schuilt er een zekere duisternis in de jongen, iets wat hij probeert te verbergen met drugs en alcohol.

Adam, eigenlijk een manipulatief iemand, heeft daarnaast ook een rijke vriendin. En naarmate de gebeurtenissen in seizoen 4 zich ontvouwen, zullen kijkers zich waarschijnlijk gaan beginnen afvragen of de relatie slechts een façade is in het leven van het nieuwe personage of niet. Adam neemt risico na risico en zijn ondoordachte gedrag zal nog meer een last voor zijn familie blijken te zijn dan aanvankelijk gedacht. Maar als hij toch iets van zijn ouders heeft geleerd, dan is het dat je absoluut alles moet doen om te krijgen wat je wil.

You seizoen 3

You, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes, draait om de vraag: “Wat zou jij overhebben voor de liefde?”. In de serie volgen we het leven van Joe Goldberg (Badgley), een schijnbaar lieve man die zowat alles zal doen als er liefde op het spel staat, inclusief moord. Hierdoor kregen we in alle drie seizoenen het ene wtf-moment na de andere te zien. En na de onthulling van het nieuwe castlid, Gage, en zijn personage Adam, denken we dat seizoen 4 niet anders zal zijn.

Tijdens seizoen 3 van You, keken we toe hoe Joe zijn zinnen zette op een nieuwe liefde (slachtoffer). Joe, zijn nieuwe vrouw Love (Victoria Pedretti) en hun baby hopen op een nieuwe start in de buitenwijken van Madre Linda in Noord-Californië, maar vinden alles behalve dat. Terwijl hij zich probeert te concentreren op zijn nieuwe leven als echtgenoot en vader, beginnen Joe’s ogen zich te richten op een mogelijk nieuwe ware liefde. Maar als snel komen jaloezie en obsessie aan de oppervlakte en moet Joe beslissen hoe ver hij durft te gaan om zichzelf en het leven waar hij naar op zoek is te beschermen.

Meer
Lees meer...