‘You’: Netflix deelt recap van de eerste drie seizoenen

Op donderdag 9 februari verschijnt het eerste deel van het vierde seizoen van You op Netflix. Wie de eerste drie seizoenen dus nog eens snel wil herbekijken, moet er snel bij zijn. Maar voor wie geen tijd heeft om dat te doen, heeft Netflix nu ook een oplossing. In een video van iets meer dan twee minuten vat de streamingdienst namelijk de eerste drie seizoenen samen.

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat het derde seizoen van You verscheen op Netflix. Dus de kans is groot dat je je niet alle details nog even goed herinnert. Maar Netflix heeft dé oplossing. Een korte samenvatting van alles wat je moet weten over de vorige seizoenen.

You

De Netflixreeks You is binnenkort terug voor een vierde seizoen. Daarin zullen we Joe Goldberg (Penn Badgley) niet langer zien in de Verenigde Staten, maar wel in Parijs en later in Londen. Hoe hij daar terecht kwam, kan je nu in een korte samenvatting op YouTube zien. In een officiële recap van Netflix krijg je in precies 2 minuten en 22 seconden een overzicht van alles wat je moet weten over de afgelopen drie seizoenen van You.

Onlangs deelde Netflix al de trailer voor het vierde seizoen van You. Daarin kwamen we al heel wat te weten over wat we kunnen verwachten. We wisten al dat Joe op het einde van de reeks Marienne (Tati Gabrielle) achterna reisde naar Parijs. In de trailer kregen we Joe dan ook eerst te zien in de Franse hoofdstad, waar Joe gewapend met z’n stalkerpetje, de jacht op Marienne opent. De trailer toont al dat de twee elkaar terugzien. Maar het is niet helemaal van harte. Daarna verhuizen we naar Londen, waar Joe nu luistert naar de naam Jonathan Moore en aan de slag is als professor.

Hij probeert z’n oude gewoontes los te laten, maar toch krijgt hij weer een nieuwe obsessie, deze keer met Kate (Charlotte Richie). Joe belandt zo in de rijke vriendengroep van Kate en net op dat moment verschijnt de zogenaamde “Eat the rich-killer“, die het gemunt lijkt te hebben op de rijke vrienden. Ondertussen krijgt Joe zelf te maken met een stalker. Het gaat om iemand die zijn echte identiteit kent, wat Joe uiteraard in de problemen kan brengen. Het vierde seizoen van You verschijnt in twee delen op Netflix. Op donderdag 9 februari 2023 verschijnt het eerste deel, bestaande uit vijf afleveringen. Het tweede deel verschijnt precies een maand later op donderdag 9 maart 2023.

Bekijk hier de recap van de eerste drie seizoenen van You:

Bekijk hier de trailer voor het eerste deel van het vierde seizoen van You:

Het eerste deel van het vierde seizoen van You verschijnt op donderdag 9 februari op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar een andere serie? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...