Releasedatum ‘You’ seizoen 4 vervroegd

Enkele weken geleden maakte Netflix tijdens Tudum de releasedatum van het vierde seizoen van You bekend. Maar nu krijgt de reeks een nieuwe releasedatum. Wie hoopte dat we nu veel minder lang moeten wachten, moeten we wel teleurstellen. De release wordt namelijk maar met één dag vervroegd.

Het vierde seizoen van You heeft een nieuwe releasedatum gekregen. Het seizoen, dat in twee delen zal verschijnen, zal nu op 9 februari en 9 maart 2023 verschijnen, in plaats van 10 februari en 10 maart 2023 verschijnen.

You seizoen 4

Netflix heeft een nieuwe poster gedeeld voor het vierde seizoen van You. Daarop is Joe Goldberg (Penn Badgley) te zien met zijn nieuwe baard in Londen, waar hij opnieuw een nieuwe identiteit aanneemt. Die leerden we al kennen in de eerste teaser voor het vierde seizoen. Joe gaat nu namelijk door het leven als professor Jonathan Moore. Op het einde van het derde seizoen van You kregen we te zien dat Joe naar Parijs trok in een zoektocht naar Marienne (Tati Gabriel). Maar het vierde seizoen zal zich voornamelijk afspelen in Londen. Daar leert Joe ook een nieuwe vrouw kennen, Kate (Charlotte Richie), die haar eigen kunstgalerij heeft.

Tijdens het Tudum-evenement van Netflix kwamen we te weten dat het vierde seizoen van You in twee delen zal verschijnen. Netflix liet toen weten dat het eerste deel zou verschijnen op vrijdag 10 februari 2023. Deel 2 zou precies een maand later volgen, op vrijdag 10 maart 2023. Maar die data zijn nu licht bijgestuurd. Bij een nieuwe poster voor het vierde seizoen van You deelt Netflix nu dat het eerste deel zal verschijnen op donderdag 9 februari 2023 en ook het tweede deel zal een dag eerder verschijnen, op donderdag 9 maart 2023.

Bekijk hier de nieuwe poster van You:

Hier kan je de eerste teaser voor het vierde seizoen van You nog eens bekijken:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...