‘You’ seizoen 4 krijgt releasedatum en eerste teaser

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse Tudum-evenement van Netflix plaats. Daarop was er heel wat nieuws over verschillende reeksen van de streamingdienst. Een van die reeksen waarover we meer te weten kwamen, was You, dat binnenkort al aan z’n vierde seizoen toe is.

Het vierde seizoen van You komt dichterbij. Daarin zullen we te zien krijgen hoe Joe Goldberg (Penn Badgley) het stelt in Parijs. Al zal hij daar niet lang blijven, want we kwamen eerder al te weten dat het vierde seizoen zich grotendeels afspeelt in het Verenigd Koninkrijk.

You seizoen 4

Tijdens het Tudum-evenement toonde Netflix de eerste beelden van het vierde seizoen van You. Daarin komen we te weten dat Joe Goldberg, nu met een dikkere baard, alweer een nieuwe identiteit heeft aangenomen. Zo luistert hij nu naar de naam Jonathan Moore. Hij woont in Londen en werkt daar als professor. In de teaser krijgen we meteen ook al heel wat nieuwe personages te zien. Want een nieuwe locatie betekent natuurlijk ook nieuwe vrienden en nieuwe dames om te stalken. Maar wie de nieuwe obsessie van Joe wordt in het vierde seizoen, daar hebben we nu nog het raden naar.

Bij de release van de teaser, maakte Netflix ook de startdatum van het vierde seizoen bekend. Al zullen we daar dus wel nog even geduld voor moeten hebben. Het vierde seizoen zal namelijk in twee delen verschijnen. Het eerste deel verschijnt op vrijdag 10 februari 2023. Deel 2 volgt precies een maand later, op vrijdag 10 maart 2023.

Bekijk hier de eerste teaser voor het vierde seizoen van You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...