‘You’ seizoen 4 krijgt officiële trailer

Over precies één maand, op donderdag 9 februari 2023, verschijnt het eerste deel van het vierde seizoen van You op Netflix. Daarin zullen we te zien krijgen hoe het Joe Goldberg (Penn Badgley) vergaat in Parijs en Londen. In de officiële trailer krijgen we nu al een eerste kijk op wat we mogen verwachten.

Het is bijna zover. Op donderdag 9 februari 2023 verschijnt het eerste deel van het vierde seizoen van You op Netflix. Om ons warm te maken voor het vervolg van de reeks heeft Netflix nu de officiële trailer voor het het eerste deel van het vierde seizoen gelost en die belooft opnieuw heel wat leugens, stalking en – jawel – moord.

You seizoen 4

Op het einde van het derde seizoen van You zagen we hoe Joe (Penn Badgley), nadat hij Love (Victoria Peretti) vermoordde, Marienne (Tati Gabrielle) achterna reisde naar Parijs. Het vierde seizoen start dan ook in de Franse hoofdstad, waar Joe gewapend met z’n stalkerpetje, de jacht op Marienne opent. De trailer toont al dat de twee elkaar terugzien. Maar het is niet helemaal van harte.

Vervolgens zien we Joe in Londen, waar hij nu luistert naar de naam Jonathan Moore en aan de slag is als professor. Hij probeert z’n oude gewoontes los te laten, maar toch krijgt hij weer een nieuwe obsessie, deze keer met Kate (Charlotte Richie). Joe belandt zo in de rijke vriendengroep van Kate en net op dat moment verschijnt de zogenaamde “Eat the rich-killer“, die het gemunt lijkt te hebben op de rijke vrienden. Ondertussen krijgt Joe zelf te maken met een stalker. Het gaat om iemand die zijn echte identiteit kent, wat Joe uiteraard in de problemen kan brengen.

Hoofdrolspeler Penn Badgley liet eerder al weten dat het vierde seizoen van You een ander genre zou krijgen en de trailer lijkt dat nu ook te bevestigen. Want Joe is niet langer de jager, maar er wordt nu op hem gejaagd.

Bekijk hier de officiële trailer voor het vierde seizoen van You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...