‘You’ seizoen 4 stelt nieuwe personages voor

Het vierde seizoen van You zal zich afspelen op een nieuwe setting. Dat betekent dus dat we heel wat nieuwe personages te zien zullen krijgen. Netflix stelt die nieuwe personages nu al aan ons voor. Het vierde seizoen zal vanaf donderdag 9 februari 2023 verschijnen op Netflix.

We kwamen onlangs te weten dat het vierde seizoen van You een dag eerder dan gepland al zal verschijnen op Netflix. Vanaf donderdag 9 februari 2023 kunnen we zo al kijken naar de eerste helft van het vierde seizoen. Daarin zullen we meteen heel wat nieuwe gezichten te zien krijgen en je kan nu al beginnen oefenen op hun namen.

You seizoen 4

Het vierde seizoen van You zal zich niet langer afspelen in de Verenigde Staten. Op het einde van het derde seizoen van You kregen we te zien dat Joe (Penn Badgley) naar Parijs trok in een zoektocht naar Marienne (Tati Gabriel). Maar het vierde seizoen zal zich voornamelijk afspelen in Londen.

Daar heeft Joe zich een nieuwe identiteit én look aangemeten. Hij gaat nu door het leven als professor Jonathan Moore en heeft voor de professorlook ook een lange baard laten groeien. In Londen maakt hij uiteraard ook kennis met enkele nieuwe mensen en die stelt Netflix nu aan ons voor.

De nieuwe vrienden van Joe

Netflix deelde niet enkel de eerste foto’s van de nieuwe personages, maar ook een korte samenvatting van wie ze zijn. De eerste groep nieuwe personages zijn de nieuwe vrienden van Joe, een groep mensen die elkaar leerden kennen als student aan de Oxford University.

Kate en Malcolm

Kate (Charlotte Richie) heeft haar eigen kunstgalerij en wordt omschreven als “angstaanjagend slim, onafhankelijk, achterdochtig en enorm loyaal aan haar vrienden”. Kate heeft een relatie met literatuurprofessor Malcolm (Stephen Hagan). Hij leert op werk Joe – aka Jonathan Moore – kennen en brengt hem binnen in zijn eigen vriendenkring. Maar Kate is meteen achterdochtig tegenover de “professor”.

You Kate Malcolm
Netflix

Lady Phoebe en Adam

Kate’s beste vriendin is Lady Phoebe (Tilly Keeper) over wie ze heel beschermend is. Al vanaf haar jeugd leeft Phoebe in de spotlights als socialite. Ze is rijk en bekend, maar enkel haar vrienden weten wie ze echt is. Phoebe heeft een relatie met Adam (Lucas Gage), een Amerikaanse ondernemer. Adam is de jongste zoon van een rijke en succesvolle familie, maar hij is ook het zwarte schaap van die familie. Hij probeert er alles aan te doen om het tij te doen keren en daarvoor lijkt hij zelfs z’n dichtste vrienden voor te liegen.

Phoebe Adam
Netflix

Connie en Blessing

Connie (Dario Coates) studeerde samen met Kate en Phoebe aan Oxford University. Connie is uitbundig en heeft een passie voor wedden, paarden, drinken en cocaïne. Z’n hele leven verliep van een leien dakje, waarbij hij nooit te maken kreeg met negatieve consequenties, maar daar kan nu verandering in komen. Ook Blessing (Ozioma Whenu) studeerde samen met de groep aan de universiteit. De Nigeriaanse prinses was daar een uitblinker met verschillende diploma’s. Ze gelooft dat we allemaal in een simulatie leven, waarbij ze dus enkel doet wat ze zelf wil en zich daarbij niets aantrekt van anderen.

You Connie Blessing
Netflix

Sophie, Simon en Gemma

Sophie (Niccy Lin) is een influencer die op sociale media het perfecte, doch hevig gesponsorde leventje leidt. Maar eigenlijk probeert ze vooral haar broer Simon (Aidan Cheng) te beschermen. Simon is een introverte artiest die het probeert te maken in de kunstwereld, ook al verwachten zijn ouders iets anders van hem. Gemma (Eve Austin) is de laatste van de groep. Ook zij is een bekende influencer, maar haar luxeleventje zorgt ervoor dat ze toondoof is en een gebrek heeft aan empathie voor mensen die het minder goed hebben.

You Gemma Simon Sophie
Netflix

Rhys

Rhys (Ed Speleers) is de vreemde eend in de vriendengroep. Hij werd geboren in armoede en werkte zijn weg naar de top. De memoire over zijn leven werd een bestseller waardoor er nu ook van hem verwacht wordt dat hij de overstap naar de politiek maakt.

You Rhys
Netflix

Nadia

Het laatste nieuwe personage is Nadia (Amy Leigh Hickman), een studente van Joe. Zij droomt ervan om auteur te worden. Maar haar misstappen uit het verleden blijven haar achtervolgen. En die dreigen haar leven te verwoesten. Ze heeft hulp nodig en moet daarvoor aankloppen bij de foute mensen.

Nadia You
Netflix

Het eerste deel van het vierde seizoen van You is vanaf donderdag 9 februari 2023 te vinden op Netflix. Precies één maand later, op donderdag 9 maart, verschijnt het tweede deel.

Bekijk hier nog eens de eerste teaser van het vierde seizoen van You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...