‘You’: Opnames vijfde en laatste seizoen van start gegaan

Het einde van de Netflixreeks You is in zicht. Netflix liet vorig jaar weten dat er nog één laatste seizoen zal volgen en de opnames voor dat seizoen zijn nu van start gegaan. De streamingdienst maakte het nieuws bekend met een foto van Penn Badgley als Joe Goldberg die in dit seizoen opnieuw in New York te vinden zal zijn.

Een jaar geleden bevestigde Netflix dat er nog een vijfde seizoen van You zou komen. Dat wordt wel het laatste van de reeks. En nu laat de streamingdienst weten dat de opnames gestart zijn.

Laatste seizoen You

Na het eerste deel van het vierde seizoen, waarin You even een whodunit werd en Joe voor één keer aan de goede kant leek te staan, bleek daar in het tweede deel (met shockerende plottwist) eigenlijk niets van waar te zijn. We kregen te zien hoe Joe Goldberg terug helemaal Joe werd, inclusief glazen kooi. Op het einde vertelde hij zelfs zijn echte naam aan zijn nieuwe vlam Kate (Charlotte Ritchie), schoor hij z’n Jonathan Moore-baard af en keerde hij terug naar de Verenigde Staten. Zo is alles klaar voor een laatste seizoen waarin we weer Joe opnieuw aan het werk kunnen zien op voor hem vertrouwd domein.

In een teaser, die in juni 2023 verscheen, verklapte Penn Badgley al dat Joe nog veel losse eindjes heeft in New York. Het gaat hierbij dus om mensen die we in de afgelopen seizoenen leerden kennen en die dus mogelijk opnieuw hun opwachting zullen maken in het vijfde en laatste seizoen van de reeks. Daarnaast kwamen we ook al te weten dat Madeline Brewer (The Handmaid’s Tale) te zien zal zijn in seizoen 5.

Eerste foto

Netflix maakte vandaag bekend dat de opnames van het nieuwe seizoen begonnen zijn. De streamingdienst deed dat met een foto waarop Penn Badgley te zien is als Joe Goldberg. Bij de foto schreef Netflix: “Spotted: Joe Goldberg in New York City“.

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het vijfde seizoen van You zal verschijnen. Maar de kans is groot dat we minstens het eerste deel van het laatste seizoen nog dit jaar mogen verwachten.

Bekijk hier de eerste foto voor het vijfde seizoen van You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...