Madeline Brewer zal te zien zijn in laatste seizoen ‘You’

Op dit moment werkt Netflix aan het vijfde en laatste seizoen van de reeks You. Daarin zullen we te zien krijgen hoe het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley) eindigt. En bij een nieuw seizoen horen traditioneel gezien ook nieuwe gezichten. Een daarvan is nu al bekend. Het gaat om Madeline Brewer die eerder te zien was in The Handmaids Tale.

Een jaar geleden bevestigde Netflix dat er nog een vijfde seizoen van You zou komen. Dat wordt wel het laatste van de reeks. En nu krijgen we eindelijk iets meer informatie over het seizoen.

Madeline Brewer

Netflix heeft bevestigd dat Madeline Brewer toegevoegd is aan het vijfde seizoen van You. Madeline Brewer is vooral bekend van haar rol als Janine in The Handmaid’s Tale of Tricia in Orange is the New Black. Voorlopig is ze de enige naam die al bevestigd is naast Penn Badgley die uiteraard terugkeert als hoofdrolspeler.

Madeline Brewer is een Amerikaanse actrice, die mogelijk de nieuwe love interest (lees: stalkobject) zal worden van Joe, nu hij na zijn tijd in Londen opnieuw verhuisd is naar New York. In de teaser voor het vijfde seizoen van You, die in juni 2023 verscheen, verklapte Penn Badgley al dat Joe nog veel losse eindjes heeft in New York. Het gaat hierbij dus om mensen die we in de afgelopen seizoenen leerden kennen en die dus mogelijk opnieuw hun opwachting zullen maken in het vijfde en laatste seizoen van de reeks.

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het vijfde seizoen van You zal verschijnen. Maar de kans is groot dat we minstens het eerste deel van het laatste seizoen nog dit jaar mogen verwachten.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vierde seizoen van You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...