Eindelijk goed nieuws voor Stromae na alle gezondheidsproblemen

Eindelijk goed nieuws voor Stromae na alle gezondheidsproblemen

Stromae zou volgens het Franse magazine Public deze zomer voor de eerste keer papa worden. De Belgische zanger trouwde eind 2015 met zijn vriendin Coralie Barbier en zou nu dus aan gezinsuitbreiding doen. Het is het eerste goed nieuws vanuit het kamp van Stromae die de laatste maanden te kampen kreeg met zware gezondheidsproblemen. 

Het gaat weer beter met de Belgische zanger Stromae. Nadat hij eerder dit jaar de succesvolle videoclip van het nummer IDGAF van Dua Lipa verzorgde, is er nu opnieuw goed nieuws van de zanger.

Papaoutai

Paul Van Haver, zoals Stromae naast het podium door het leven gaat, zou voor de eerste keer papa worden. Volgens het Franse magazine Public zijn de Belgische zanger en zijn vrouw Coralie Barbier in blijde verwachting van hun eerste kindje, dat geboren zou worden aan het einde van de zomer.

Stromae trouwde in 2015 in gesloten kring met zijn vriendin Coralie, met wie hij samenwerkt bij het modehuis Mosaert en die ook z’n persoonlijke styliste is. Dat zal dus ongetwijfeld een stijlvolle baby worden.

Gezondheidsproblemen

Stromae heeft een moeilijke periode achter de rug. Hij trok zich weg uit de spotlights nadat hij ernstige gezondheidsproblemen opliep tijdens zijn tour in 2015. Hij reageerde tijdens zijn tour in Congo slecht op malariapillen en dat had ernstige gevolgen. “Het draait in mijn hoofd en ik heb last van serieuze angstaanvallen”, liet Stromae weten over zijn gezondheid in een interview met Karl Lagerfeld.

In een documentaire van de Franstalige zender France Ô liet Stromae een paar maanden geleden nog weten hoe diep hij zat tijdens z’n ziekte. “Ik was zo gestresseerd, zo doodop. Het zat er wellicht al een tijdje aan te komen, maar dat geneesmiddel versnelde het. Tijdens de concerten besefte ik het niet, dan voel je de weerslag niet. Maar uiteindelijk word je paranoia.” Gelukkig kon hij toen rekenen op de steun van zijn broer én partner in Mosaert, Luc Junior Tam. “Ik denk, als hij er niet geweest was, dat ik die ene nacht zelfmoord zou hebben gepleegd.”

Roddelblaadje

De babygeruchten mogen met een korreltje zout genomen worden. Het magazine Public staat bekend als een roddelblaadje en verspreide in oktober 2016 ook al een keertje dat Stromae vader zou worden, toen was er niets aan de hand. Het valt dus nog af te wachten of ze het deze keer wél bij het juiste eind hebben.

EPA

Gesponsorde artikelen