Left Right
scrollTop top

Elton John stelt afscheidstournee uit: concerten in Antwerps Sportpaleis op 16 en 17 oktober 2021


Elton John Afscheidstournee Uitgesteld 2021
© EPA

Elton John heeft de nieuwe datums van z’n Europese en Britse afscheidsconcerten bekendgemaakt. Door de uitbraak van het coronavirus over de hele wereld moest ie die delen van z’n laatste tournee uitstellen. Nu speelt Sir Elton John op 16 en 17 oktober 2021 in het Antwerps Sportpaleis.

“Concerten uitstellen is nooit een beslissing die ik makkelijk maak”, begint Elton John z’n bericht aan z’n fans. “Maar m’n prioriteit is altijd de veiligheid van alle partijen, waaronder m’n crew, het personeel op locatie en uiteraard ook jullie, m’n fantastische fans.”

“Alle details op orde”

“Het breekt m’n hart dat we de datums in 2020 moesten uitstellen. We keken er zo naar uit, maar m’n team en ik zijn naarstig aan het werk geweest om de plannen uit te stellen naar 2021.”

“Zoals je je kan inbeelden, is touren een heuse onderneming, dus hadden we tijd nodig om alle details op orde te krijgen, zodat we elke stad kunnen bezoeken en elke show kunnen spelen zoals gepland. Dankjewel voor jullie geduld terwijl we daarmee bezig waren.”

“Ik kijk ernaar uit om de Farewell Yellow Brick Roadtour volgend jaar verder te zetten, en jullie opnieuw aan m’n zijde te zien, zoals jullie al die jaren gedaan hebben, doorheen m’n hele fantastische carrière.”

16 en 17 oktober 2021

Elton John herstart z’n afscheidstournee in Berlijn, op 1 september 2021. Op 16 en 17 oktober strijkt hij neer op het podium van het Antwerps Sportpaleis. Wie al tickets had voor een concert, kan die ook volgend jaar gebruiken. Concrete informatie volgt binnenkort, volgens de Britse zanger.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755