‘Emily in Paris’: Bekijk hier de bloopers van seizoen 4

Het vierde seizoen van Emily in Paris staat ondertussen al enige tijd volledig op Netflix. Voor diehardfans die ondertussen al lang alles hebben bekeken, heeft de streamingdienst nu iets extra voorzien. Op YouTube deelde Netflix namelijk een reeks bloopers van dat meest recente seizoen.

Twee weken geleden verschenen de laatste vijf afleveringen van het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix. Kort daarna kwam de aankondiging dat de populaire reeks ook een vijfde seizoen krijgt.

Momenteel staat Emily in Paris nog steeds in de top drie van meest bekeken reeksen van het moment op Netflix. Maar de echte fans hebben uiteraard wel al alles bekeken. Voor hen er is er nu een leuk extraatje te zien op YouTube.

Bloopers

Daar deelde Netflix namelijk een korte video met heel wat bloopers van tijdens de opnames van het vierde seizoen. Zo krijgen we in het begin meerdere momenten te zien waarop Lily Collins haar lach niet kan inhouden of haar tekst vergeet. Later passeren ook nog enkele van haar collega’s de revue. Zo zien we onder andere Ashley Park, Eugenio Franceschini, Bruno Gouery, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu en Camille Razat. Hen zien we allemaal lachen, dansen en soms ook serieus vloeken. Verder worden er ook opvallend veel tongen uitgestoken.

De korte video eindigt met Ashley Park en Philippine Leroy-Beaulieu die de fans uitnodigen om terug te keren voor het aankomende vijfde seizoen.

Bekijk de bloopers van Emily in Paris hier:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...