‘Emily in Paris’: Vierde seizoen krijgt eerste beelden

Het is nog even wachten op nieuwe afleveringen van Emily in Paris, want het eerste deel van het vierde seizoen komt er pas aan op donderdag 15 augustus. Toch kunnen we nu al beginnen aftellen, want Netflix deelde zojuist enkele foto’s van dat aankomende seizoen.

In januari kwamen we te weten dat de opnames van het vierde seizoen van Emily in Paris van start waren gegaan. Het vierde seizoen van de reeks werd al kort na de release van het tweede seizoen in 2022 bevestigd door Netflix

Vorige maand kreeg dat vierde seizoen dan eindelijk een releasedatum. Het eerste deel krijgen we te zien op donderdag 15 augustus. Het tweede deel volgt ongeveer een maand later, op donderdag 12 september 2024.

Eerste beelden

Dat vierde seizoen van Emily in Paris zal zich op meerdere vlakken onderscheiden van de vorige seizoen. Zo zal het zich niet meer exclusief in Parijs afspelen. “Emily heeft een druk reisschema in het vierde seizoen van Emily in Paris. Van de Franse Alpen tot de piazza’s in Rome: kijkers zullen via Emily’s ogen geweldige nieuwe locaties ontdekken. Verwacht nieuwe personages, nog meer drama, romantiek en een volledig nieuwe taal om onder de knie te krijgen”, zegt bedenker Darren Star daarover aan Netflix.

Ook de modekeuzes van Emily worden gewaagder. “Emily komt echt in haar eigen kracht, wordt assertiever en veel sterker met een stijl die de Parijse kledingregels een nieuwe invulling geeft. Ons motto was uiteraard om plezier te hebben, maar ook om maximale risico’s te nemen”, legt kostuumontwerper Marylin Fitoussi uit. Enkele van die gewaagde keuze zijn ook al te zien in de eerste foto’s van het vierde seizoen.

Emily in paris seizoen 4
Netflix

Emily in paris seizoen 4
Netflix

Emily in paris seizoen 4
Netflix

Emily in paris seizoen 4
Netflix

Het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris verschijnt op donderdag 15 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...