‘Emily in Paris’ seizoen 4 krijgt releasedatum

Het vierde seizoen van Emily in Paris komt eraan. Daarin zullen we opnieuw kunnen volgen hoe Emily Cooper (Lily Collins) probeert te overleven in Parijs. Al zal het nieuwe seizoen zich deels afspelen in Rome. Netflix heeft nu de releasedatum voor het vierde seizoen bekendgemaakt.

In januari kwamen we te weten dat de opnames van het vierde seizoen van Emily in Paris van start waren gegaan. Het vierde seizoen van de reeks werd al kort na de release van het tweede seizoen in 2022 bevestigd door Netflix. En nu heeft het ook een releasedatum gekregen, al zeggen we beter releasedata.

Emily in Paris seizoen 4

Op het einde van het derde seizoen van Emily in Paris is Emily opnieuw vrijgezel. Alfie (Lucien Laviscount) kwam er namelijk achter dat Emily (Lily Collins) en Camille (Camille Razat) het zogenaamde Gabriel-pact hadden gesloten. Dat hield in dat geen van beide Gabriel (Lucas Bravo) mocht daten. Camille deed dat toch en stond zelfs op het punt te trouwen met de Franse chef tot zij besefte dat Gabriel eigenlijk meer gevoelens had voor Emily en een einde maakte aan de relatie. Maar of dit betekent dat Emily en Gabriel nu eindelijk echt een koppel zullen worden, valt natuurlijk nog af te wachten.

Op de vele vragen die fans zich nog stellen, zullen we vanaf augustus een antwoord krijgen. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat het vierde seizoen in twee delen zal verschijnen. Het eerste deel krijgen we te zien op donderdag 15 augustus. Het tweede deel volgt ongeveer een maand later, op donderdag 12 september 2024.

Netflix maakte het nieuws bekend met een nieuwe video waarin we al heel wat oude gezichten opnieuw te zien krijgen. Ook deelde de streamingdienst al een tipje van de sluier over de inhoud van het vierde seizoen. Zo zal een groot deel van het seizoen natuurlijk gaan over Emily en haar relaties met Gabriel en Alfie. Daarbij verwacht Gabriel een baby met zijn ex Camille en weet Alfie nu over de gevoelens van Emily voor Gabriel. Bij Agence Grateau staat er ook heel wat te veranderen, terwijl Mindy en haar band zich voorbereiden op een deelname aan het Eurovisiesongfestival.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum van het vierde seizoen:

Het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris verschijnt op donderdag 15 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...