Krijgt ‘Emily in Paris’ een vijfde seizoen? Rol geveild in Cannes, maar Netflix ontkent

Het lijkt erop dat Emily in Paris een vijfde seizoen zal krijgen. Het vierde seizoen van de reeks zal in augustus verschijnen op Netflix en er is nog geen bevestiging over een mogelijk vijfde seizoen. Maar door een veiling in Cannes lijkt het erop dat de reeks toch nog een vervolg zal krijgen.

Komt er een vijfde seizoen van Emily in Paris? Het is een vraag die de fans van de reeks zich waarschijnlijk al even stellen. In augustus verschijnt het vierde seizoen en dat kan kan voorlopig dus het laatste zijn. Maar een veiling in het Franse Cannes lijkt nu te verklappen dat er een vijfde seizoen zal komen.

Rolletje geveild

Tijdens het amfAR Gala op het Filmfestival in Cannes werden allerlei dingen geveild om geld in te zamelen voor onderzoek naar hiv en aids. Winnie Harlow en Paris Jackson veilden daar een rolletje in het vijfde seizoen van Emily in Paris. Ze vertelden er ook bij dat dat seizoen opgenomen zou worden in de loop van 2025. De veiling werd aangeboden door Darren Star, de bedenker van de reeks.

Uiteindelijk betaalde iemand 250.000 euro voor de gastrol in het vijfde seizoen van Emily in Paris. Maar er is wel een klein probleempje. Dat seizoen is namelijk nog niet bevestigd. En ook na de veiling laat Netflix weten dat het helemaal nog niet zeker is of de reeks een vervolg zal krijgen. Daardoor werd er ook een aanpassing gedaan op de officiële website van amfAR. Daar staat nu te lezen dat de veiling gaat om een rol in seizoen vijf onder de voorwaarde dat seizoen 5 er zal komen. Ondertussen zal de winnaar van de veiling wel, samen met een +1, aanwezig kunnen zijn op de officiële première van het vierde seizoen van Emily in Paris in Los Angeles.

Bekijk hier nog eens de aankondiging van het vierde seizoen:

Het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris zal vanaf donderdag 15 augustus te vinden zijn op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...