Left Right
scrollTop top

Zijn Emma Stone en Dave McCary getrouwd?


Emma Stone
© EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Actrice Emma Stone en regisseur Dave McCary droegen bij elkaar passende gouden ringen tijdens een wandeling in Los Angeles. Stone houdt haar privéleven zo veel mogelijk voor zichzelf, dus het is niet helemaal duidelijk, maar volgens geruchten zijn de twee in stilte getrouwd.

Ook wordt er gespeculeerd dat de twee in verwachting zouden zijn. De actrice droeg een baggy tuinbroek waardoor het lijkt dat ze een babybuikje heeft. En juwelenontwerper Tova Maliba beweerde vorige week dat ze Stone had gezien met het babybuikje. “Dus Emma Stone kwam net voorbij mijn huis … En ze heeft een kleine babybuik … Ik denk dat ze het in quarantaine gezellig heeft gemaakt”, schreef ze op Instagram.

Geruchten

December vorig jaar verloofden Emma Stone en Dave McCary zich. De actrice toonde toen haar ring met diamant en parels. Normaal zouden de twee dit jaar in maart trouwen, maar daar stak de coronapandemie een stokje voor.

Het koppel leerde elkaar kennen op de set van Saturday Night Live en is nu ongeveer drie jaar aan het daten. Maar de geruchten dat Stone en McCary trouwden, begonnen al in mei. Toen was Stone te gast in een YouTube-interview met Reese Witherspoon. Toen droeg ze al een ring dat leek op een trouwring.

View this post on Instagram

?

A post shared by @ davemccary on


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810