Left Right
scrollTop top

Emma Watson vertelt wat de moeilijkste scène was om te filmen in Beauty and the Beast


Emma Watson vertelt wat de moeilijkste scène was om te filmen in Beauty and the Beast

Beauty and the Beast is momenteel een van de populairste films in de cinema en dat is deels te danken aan een heel sterk acterende Emma Watson. Toch was de film helemaal niet eenvoudig om te acteren, zegt ze in een interview aan Entertainment Weekly.

Wie naar Beauty and the Beast gaat kijken, is al rap helemaal mee in de droomwereld, maar voor de acteurs ging het er heel wat anders aan toe. Entertainment Weekly interviewde Emma Watson en vroeg wat ze de moeilijkste scène vond om te acteren.

“Alles met de sprekende klok, theepot en kopjes was heel moeilijk om mij in te leven”, legt de actrice uit. “Op de set stond er wel een theepot, maar die sprak natuurlijk niet. Daarom moest ik altijd van buiten leren wat er wanneer gebeurde.”

Harry Potter nog moeilijker

“Zo stond er in het script wanneer de theepot iets zei of wanneer hij bewoog en dan moest ik daarop reageren. We zijn uiteindelijk meer dan twee weken bezig geweest met die scènes alleen”, zegt Watson.

Toch vond ze acteren in Harry Potter nog moeilijker omdat veel scènes daar gewoon voor een zogenaamd green screen werden opgenomen. “Iemand van de crew zei dan wat er gebeurde en daar moesten we het mee doen.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…