Left Right
scrollTop top

Emma Watson voor het eerst in 2 jaar weer te zien op rode loper


Emma Watson
© Bron: Alberto Pezzali/WPA Pool/Shutterstock/Isopix

Harry Potter-actrice Emma Watson maakte voor het eerst in twee jaar weer een verschijning op de rode loper op zondagavond 17 oktober, wanneer ze de Earthshot Prize ceremonie in Londen bijwoonde. Deze nieuwe jaarlijkse wereldwijde prijs wordt toegekend aan vijf winnaars voor hun bijdrage aan het milieu. Het evenement wordt gesponsord en gehost door de Royal Foundation van prins William en Kate Middleton.

De actrice, die een bekende voorstander is van duurzame mode, zou een award presenteren op het evenement en droeg voor de gelegenheid een gerecycleerde jurk. De jurk is ontworpen door Harris Reed en werd gemaakt uit enkele aan Oxfam gedoneerde bruidsjurken, schrijft Harper’s Bazaar.

Outfit

Hoewel het ontwerp op maat gemaakt was voor de Britse actrice, was het concept vergelijkbaar met Reeds lente/zomercollectie van 2022, waarbij de stukken bijna volledig gemaakt waren van tweedehands bruidsjurken. Watsons ensemble bestond uit een schuimende, witte, asymmetrische top met delicaat kantwerk rond de schouders en bijna helemaal zonder rug. Ze combineerde haar outfit met een zwarte flared broek, stoere zwarte boots en een aantal prachtige juwelen van het merk Missoma.

Reed deelde op Instagram zijn enthousiasme over Watsons look en noemde het een “immense eer” om de actrice te mogen kleden.

Watson voegde zich bij een aantal royals op het evenement, waaronder de hertog en hertogin van Cambridge, die ook kozen voor duurzame avondkleding. Prins William droeg een gerecycleerd fluwelen jasje, terwijl Kate Middleton koos voor een lila Alexander McQueen-jurk, waarin ze al een aantal keer gezien is geweest.

Geruchten

Opvallend is dat Watson zich de afgelopen twee jaar zeer gedeisd heeft gehouden. De Britse actrice werd voor het laatst gefotografeerd op de première van Little Women in december van 2019. Eerder dit jaar circuleerden er daarom heel wat geruchten dat de actrice zou stoppen met acteren. Emma Watson keerde zich uitzonderlijk naar sociale media om die te ontkrachten. Ze plaatste een boodschap op Twitter waarin ze duidelijk maakte dat ze helemaal geen plannen heeft om met pensioen te gaan.

“Geruchten over of ik verloofd ben of niet, of dat mijn carrière ‘slapend’ is of niet, zijn manieren om clicks te creëren elke keer als ze worden onthuld of ze nu waar of onwaar zijn … Als ik nieuws heb, beloof ik dat ik het met jullie zal delen”, schreef ze.

Maar door haar opvallende kledingkeuze voor het event van zondagavond, een zeer ruimvallende en volumineuze jurk aan de voorkant, ontstonden er nu ook enkele zwangerschapsgeruchten. We zullen de Harry Potter-actrice op haar woord geloven, want als dat waar is dan zal ze dat ook zelf wel laten weten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…