OnePlus lanceert speciale limited edition Harry Potter-smartwatch

Goed nieuws voor fans van Harry Potter die een origineel gadget zoeken. OnePlus heeft namelijk zojuist een speciale OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition voorgesteld. Deze variant op de bestaande smartwatch zal voorlopig wel enkel in India te koop zijn.

Na veel geruchten stelde OnePlus eerder dit jaar zijn langverwachte OnePlus Watch voor. De smartwatch kon de hoge verwachtingen nooit helemaal invullen en slaagde er niet in om het succes van de smartphones van OnePlus te herhalen. Sinds de release kreeg het toestel wel al meerdere updates, waardoor de reviews iets positiever zijn geworden.

Exclusief in India

Een echte hype rond de OnePlus Watch bleef echter nog altijd uit. Die komt er nu misschien wel dankzij een speciale limited edition rond het thema Harry Potter. Het uurwerk van OnePlus kreeg voor die nieuwe versie een bruine leren band met Harry Potter-branding en een koperkleurige behuizing. Ook de doos waarin de OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition geleverd wordt, is helemaal in thema.

Intern blijft het wel om dezelfde OnePlus Watch gaan, al heeft deze editie wel enkele unieke Harry Potter-wijzerplaten. De nieuwe smartwatch is voorlopig exclusief te koop in India, waar het horloge verkrijgbaar is vanaf 21 oktober voor de prijs van ₹ 16.999 (195 euro). Dat is iets meer dan 20 euro meer dan de gewone OnePlus Watch. Of deze Limited Edition later ook in andere landen te koop zal zijn, is voorlopig niet geweten.

Bekijk hier de OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition:

Meer
Lees meer...