OnePlus introduceert: de OnePlus 9-serie én de OnePlus Watch

Een gebruiksvriendelijk en hoogwaardig camerasysteem op je smartphone waarmee je moeiteloos de mooiste foto’s vastlegt, dat wil je toch? 

Goed nieuws: de nieuwste smartphoneserie van OnePlus – de OnePlus 9-serie – biedt precies dat. Zowel de OnePlus 9 als de OnePlus 9 Pro is uitgerust met Hasselblad Camera for Mobile, ontwikkeld in samenwerking met de Zweedse camerafabrikant Hasselblad. 

Bovendien zijn beide smartphones voorzien van een next-generation display met een hoge ververssnelheid – perfect voor fanatieke gamers – en zijn ze dankzij de snelle wireless charging-technologie binnen no-time draadloos op te laden. En alsof dat nog niet genoeg is, introduceert OnePlus ook zijn allereerste smartwatch: de OnePlus Watch. 

Een perfecte smartphonecamera
Met de OnePlus 9 en de 9 Pro heb je een foto- en videograaf op zak. De 9 Pro heeft een quad-camerasysteem waarmee je prachtige beelden vastlegt in natuurgetrouwe kleuren. 

Het toestel heeft vier lenzen: een 48-megapixel hoofdcamera met een op maat gemaakte Sony IMX789-sensor, een 50-megapixel groothoekcamera met Freeform Lens die vervorming aan de rand van foto’s minimaliseert, een 8-megapixel telelens met 3,3x-zoom zonder kwaliteitsverlies, en een monochroomcamera. Met die laatste fotografeer je direct in zwart-wit, zonder dat er kwaliteit verloren gaat door een filter.

De OnePlus 9 heeft één camera minder; je vindt hier geen telelens op terug. Verder biedt hij praktisch dezelfde mogelijkheden als de 9 Pro, inclusief dezelfde kleurstandaarden en uitstekende imaging-opties.

Overigens schiet je niet alleen de mooiste foto’s met de smartphones; ook voor de fanatieke videograaf hebben ze een hoop te bieden. De hoofdcamera heeft bijvoorbeeld 16 keer meer pixels dan de standaard 1080p, voor video’s van hoge kwaliteit. De camera filmt in 4K 120 fps, voor meer creatieve mogelijkheden bij het filmen en editen. 

Snelle display, snel opladen
De OnePlus 9 en de 9 Pro hebben een ververssnelheid van 120 Hz, waardoor scrollen en gamen er heel soepel uitziet. Daarnaast biedt de Hyper Touch-technologie op de 9 Pro je een snellere reactietijd bij het spelen van bepaalde games.

De smartphones zijn bovendien uitgerust met 5G-ondersteuning en daarmee ben je helemaal futureproof. De 9 en 9 Pro zijn compatibel met Warp Charge 65T bedraad opladen, voor een volle batterij in 29 minuten, en met Warp Charge 50 Wireless, krijgt de 9 Pro een volle batterij in slechts 43 minuten. 

OnePlus Watch
De OnePlus Watch is de eerste wearable van OnePlus. De smartwatch is verkrijgbaar in twee stijlvolle ontwerpen: de Classic Edition en de Cobalt Limited Edition, gemaakt van een zeer roestbestendige en robuuste kobaltlegering. Het horloge biedt inzicht in alle fitness- en gezondheidsdata die je nodig hebt, zoals je hartslag, gelopen afstand, calorieverbruik. Joggen en hardlopen detecteert het horloge automatisch – hiervoor hoef je niets in te stellen. Daarnaast beschikt de smartwatch over meer dan 110 work-outtypes en houdt hij dankzij de ingebouwde gps al je activiteiten en trainingsrondes nauwkeurig bij. 

Activiteiten bijhouden is overigens niet het enige wat de smartwatch doet. Met de OnePlus Watch bekijk en reageer je ook eenvoudig op notificaties, pleeg en beantwoord je telefoontjes, speel je muziek af en neem je foto’s. Het horloge heeft met een opslagcapaciteit van 4 GB genoeg ruimte voor meer dan vijfhonderd nummers en is bovendien compatibel met de meeste bluetooth-oordopjes. Bij zuinig gebruik gaat de OnePlus Watch, zonder opladen, tot wel twee weken mee. Voor actievere gebruikers is dat een week. 

Prijs en verkrijgbaarheid

De smartphones zijn te koop via OnePlus.com, Proximus, Vanden Borre, Fnac, Coolblue, Telenet en Krefel. De OnePlus Watch is verkrijgbaar via OnePlus.com.

Meer
Lees meer...