‘Schitt’s Creek’-acteur Eugene Levy speelt mee in ‘Only Murders in the Building’ seizoen 4

Het vierde seizoen van Only Murders in the Building krijgt alsmaar meer vorm. Zo lieten de makers al weten dat de nieuwe afleveringen zich in Los Angeles zouden afspelen én dat ook Meryl Streep zou terugkeren. Nu blijkt dat ook een andere grote naam te zien zal zijn, namelijk Schitt’s Creek-acteur Eugene Levy.

Een van de meest populaire comedyreeksen van de voorbije jaren is Only Murders in the Building met acteurs Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin in de hoofdrol. Zij spelen de rol van drie buren die elkaar leren kennen nadat er een moord wordt gepleegd in hun appartementsblok. Omdat ze alle drie van true-crimepodcasts houden, beginnen ze er zelf een om zo het mysterie te proberen ontrafelen.

Only Murders in the Building

Ondertussen is de reeks dus al toe aan zijn vierde seizoen. Dat zal het verhaal helemaal naar Los Angeles brengen. De eerste drie seizoenen vonden plaats in het iconische The Arconia in New York, waar de hoofdrolspelers al drie keer in aanraking kwamen met een moord. 

In de laatste aflevering van het derde seizoen was te zien hoe de groep samen met hun buren en castleden van de musical viert dat de moord op Ben (Paul Rudd) is opgelost. Daarbij krijgen ze ook bezoek van Sazz (Jane Lynch), de stuntdubbel van Charles (Steve Martin). Zij wordt later die avond dood teruggevonden, waardoor meteen duidelijk werd over wat het volgende seizoen zou gaan.

Eugene Levy

Omdat Sazz als stuntdubbel vooral actief is op sets in Los Angeles, zal het seizoen zich daar dus ook afspelen. Wanneer dat seizoen precies zal verschijnen, valt af te wachten. Maar eerder lieten de makers wel al weten dat de hoofdcast zal terugkeren en dat ook Meryl Streep opnieuw te zien zou zijn in de rol van Loretta. 

Daarnaast zullen er natuurlijk ook nog heel wat nieuwe namen te zien zijn. Een van die namen is die van acteur Eugene Levy. Hij is een grote naam in de wereld van de comedy en is vooral bekend door zijn rollen als Mr. Levenstein in de American Pie-films en die van Johnny Rose in Schitt’s Creek. Welke rol hij precies zal spelen, is nog niet bekend. 

Meer
Lees meer...