Meryl Streep keert terug in vierde seizoen ‘Only Murders in the Building’

Een van de meest succesvolle series van streamingdienst Hulu is Only Murders in the Building. De reeks is ondertussen al toe aan zijn vierde seizoen. Daarvan zullen de opnames dit voorjaar van start gaan. In dat seizoen zal ook actrice Meryl Streep opnieuw te zien zijn.

Al sinds het begin van de comedyreeks Only Murders in the Building is het een groot succes. De opzet is simpel: drie bewoners van een bekend appartementencomplex in New York komen samen na een mysterieuze moord.

Deze week werd bekendgemaakt dat het vierde seizoen zich niet langer zal afspelen in New York, maar wel in Los Angeles. Die verhuis zorgde ervoor dat heel wat fans zich al snel gingen afvragen of het personage Loretta (Meryl Streep) ging terugkeren. Zij kreeg namelijk in het vorige seizoen de kans om mee te doen in een project in Los Angeles. De terugkeer van Meryl Streep werd nu bevestigd.

Only Murders in the Building

Only Murders in the Building ging in 2021 van start en volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true -crimepodcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit.

Ondertussen zijn er wel al wat moorden de revue gepasseerd. Aan het einde van het derde seizoen zagen we zo hoe Charles’ stand-in Sazz (Jane Lynch) levenloos werd teruggevonden. Om die moord te kunnen oplossen moet het trio naar Hollywood trekken, waar ook Olivers nieuwe vriendin Loretta aan haar acteercarrière kan werken.

Meryl Streep

Actrice Meryl Streep maakte in het derde seizoen haar intrede. Nadat ze een lange tijd werd verdacht van een moord, bleek daar uiteindelijk niets van aan. Tijdens de zoektocht werd ze verliefd op Oliver (Martin Short) en sprak ze alsmaar meer over haar dromen om in een Hollywoodreeks mee te spelen. Die droom werd uiteindelijk werkelijkheid.

Nu het trio de moord op Sazz moet onderzoeken en ook zij vaak in Los Angeles vertoefde, is het dus geen verrassing dat de volledige serie verhuist naar de Westkust. Zo zullen ze de moord beter kunnen onderzoeken én blijven Oliver en Loretta ook dicht bij elkaar. Naast de terugkeer van Meryl Streep heeft de productie ook aangekondigd dat ook actrice Molly Shannon (The Grinch, Never Been Kissed, The White Lotus) te zien zal zijn in het volgende seizoen.

Only Murders in the Building is te bekijken op Disney+.

Meer
Lees meer...