Ezra Miller poseert voor Playboy als bunny en het resultaat is opvallend knap

Ezra Miller poseert voor Playboy als bunny en het resultaat is opvallend knap

Ezra Miller maakt furore tijdens de promotie van ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ door zijn opvallende kledingkeuzes. Nu is de jonge acteur nog een stapje verder gegaan: hij poseerde voor de laatste editie van naaktblad Playboy mét de befaamde bunny-oortjes. Het resultaat moet je zelf maar even bekijken. 

Je kent Ezra Miller uit The Perks of Being a Wallflower, We Need to Talk About Kevin en als The Flash, maar het 26-jarige talent is ook bekend om zijn rare stunts. Zo zit hij niet verlegen om een rare rodeloperoufit of twee. Maar nu heeft Miller een nieuw item om af te vinken van z’n bucketlist. Hij poseert namelijk in de traditionele bunny-oren in deze editie van Playboy.

Queer

Playboy is er intussen al even mee gestopt om volledig naakte modellen in zijn pagina’s op te nemen, maar de foto’s van Miller zijn ook mét kleren aan op zijn minst opmerkelijk te noemen. Wie Playboy wél voor de interviews leest, weet dat Miller zeker niet de eerste is die door het blad geïnterviewd wordt, of zelfs niet de eerste die poseert voor de cover. Of die een even androgyn resultaat kregen, valt te betwijfelen.

Met hoge hakken, netkousen en bunny-oren gebruikt Miller alle attributen van een traditionele, sensuele Playboyshoot. Vulgair kan je ’t niet noemen, maar wie de gebruikelijke gladde foto’s van Playboy gewoon is, zal toch even met het hoofd schudden: de androgyne look van Miller, getuite lippen, boudoiroutfit maar wel behaarde benen en borst: ’t is een beetje een mindfuck, maar wel een knappe.

Ezra Miller’s stijlgevoel

Ook in het interview laat Miller zich van zijn breedste kant zien. De dood, daar denkt hij vijf keer per dag aan volgens Boeddhistische principes, zegt hij aan de journalist terwijl hij een gigantische joint oprookt. En seks, daar doet hij wel aan, met mannen en vrouwen. En dan soms maanden niet, want géén seks hebben is voor Miller even belangrijk. Een traditioneel Hollywood-icoon zal de 26-jarige Miller wellicht niet worden.

Ook tijdens de première van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (lees hier onze review) waarin hij gestalte geeft aan Credence Barebone, ging Miller loos. Hij poseerde in een soort Dementor-met-zwembadjes couture-cape. Het uitstapje naar Playboy is dan wel opmerkelijk, volledig onverwacht kunnen we het niet noemen. Dat Miller één van de weinige mannen is die in iets anders dan een driedelig pak op de rode loper verschijnt, kan je goedkeuren of afkeuren, maar het laat je alvast niet onberoerd en dat kan je over zijn Playboyshoot ook zeggen.

Met z’n shoot in Playboy, treedt Miller in de voetsporen van Bruno Mars, Seth Rogen, Gene Simmons van KISS, Leslie Nielsen, Jerry Seinfeld, Dan Ackroyd, Donald Trump (ja, die Donald Trump), Steve Martin, Peter Sellers en Burt Reynolds. Enkel die laatste droeg op de cover ook oren, maar alle tien hielden ze het opvallend zedig.

Niet zo bij Miller: spreidstanden, een twerk, getuite lippen en een bijna-gescheurd pak, hij haalt alles uit de kast om te verleiden. Of het gelukt is, laten we aan jullie professionele blik over. Voor wanneer je het interview bij de foto’s leest, natuurlijk.

Achter de schermen bij de fotoshoot met Ezra Miller voor Playboy

Gesponsorde artikelen