‘Familie’: Manou Kersting maakt zijn intrede als bad guy

Familie dreigt de komende tijd nog spannender te worden. Met Manou Kersting doet er namelijk een nieuwe slechterik zijn intrede. Hij speelt de huurmoordenaar Paul Dujardin die recht tegenover Joris zal komen te staan.

Eind vorig seizoen werd Familie opgeschud door de terugkeer van opperschurk Bert Van den Bossche, die voortaan door het leven gaat als Joris (Jan Sobrie). Hoewel die al een eerste slachtoffer maakte, bleef zijn grote wraak op de familie Van den Bossche voorlopig uit. Het gevaar voor de familie is echter nog niet geweken.

Paul Dujardin

Maar ook Joris zelf zal met gevaar geconfronteerd worden. Vrijdag 13 september doet Manou Kersting (Crimi Clowns, Undercover) namelijk zijn intrede als nieuwe bad guy. Hij speelt de huurmoordenaar Paul Dujardin.

Die deed in het verleden in opdracht van Joris een mislukte moordpoging op Bart Van den Bossche (Chris Van Tongelen) in Dubai. Joris trok daar nadien de stekker uit, maar betaalde Paul Dujardin nooit. Die is nu dus terug om zijn geld op te eisen. Daardoor zal Joris in wel zeer nauwe schoenen komen te zitten.

Manou Kersting

“Paul Dujardin is een gevaarlijke crimineel die heel goed onder de radar kan blijven. Hij weet goed onwetenden te charmeren om ze zo voor zich te winnen en om ze vervolgens te gebruiken om zijn doel te bereiken. Het is een hele uitdaging om in de soap Familie gevaar te vertegenwoordigen. Voor mij een fijn avontuur”, blikt Manou Kersting vooruit.

Meer
Lees meer...