Fanta pakt opnieuw uit met drie mysterieuze smaken

Vorig jaar gingen we met z’n allen op zoek naar de smaak van de mysterieuze blauwe Fanta. Toen bleek het uiteindelijk niet om één, maar wel om drie verschillende smaken te gaan. Nu is #WhatTheFanta terug en laat het merk al meteen weten dat er drie verschillende smaken zijn. Kan jij ze herkennen?

Fanta is terug met een limited edition smaak. Net zoals vorig jaar geeft Fanta de nieuwe smaken niet prijs. Al worden we deze keer dus niet gefopt en mogen we al meteen weten dat het gaat om drie verschillende smaken met hetzelfde uiterlijk.

Roze Fanta

Na de blauwe Fanta van vorig jaar, gaat het nu om een roze versie. Achter het roze uiterlijk gaan opnieuw drie verschillende smaken schuil. Maar deze keer kan je wel zien welke je gekocht hebt. De tekst #WhatTheFanta heeft ofwel een rode, blauwe of groene achtergrond. Je weet dus wel welke van de drie smaken je hebt, maar wat die smaak juist is, dat moet je zelf ontdekken. Al krijg je dit jaar wel een beetje hulp.

Door de QR-code op de fles te scannen kan je deelnemen aan een interactieve online zoektocht. Die zal je tips geven en je laten deelnemen aan drie verschillende smaakmissies. Als je die tot een goed einde brengt, kan je de nieuwe smaken ontdekken. “Plezier staat altijd centraal bij Fanta”, laat Thomas Oth, Country Director Coca-Cola Services Belux weten. “We stellen ons telkens de vraag hoe we met een flinke portie fun komaf kunnen maken met de dagelijkse sleur. Dit was niet anders bij de lancering van de nieuwe #WhatTheFanta-campagne. Voor het tweede jaar op rij staat een interactief smaakmysterie centraal, dat bijzonder goed aanslaat bij onze jonge doelgroep. Laat de zoektocht beginnen!”

Roze Fanta
Coca-Cola

Suikervrij

De nieuwe Fanta is verkrijgbaar in flesjes van 500 ml en maakt deel uit van het No Sugar-gamma van Coca-Cola. Dat betekent dus dat de maak volledig suikervrij is. Coca-Cola heeft zich vorig jaar voorgenomen om tegen 2025 10 procent minder suiker te gebruiken in z’n frisdranken. De mysterieuze suikervrije Fanta is dus een stapje in de goede richting.

Meer
Lees meer...