‘Fast X’ deelt nieuwe clip met Jason Momoa

Er is een nieuwe clip gedeeld van de aankomende film Fast X. Dat is het het eerste deel van het tweedelige slot van de bekende Fast & Furious-franchise. In de nieuwe video krijgen we extra beelden te zien van slechterik Dante Reyes, gespeeld door Jason Momoa.

In 2001 verscheen The Fast and the Furious en was een van de bekendste franchises van het prille millennium gelanceerd. Ondertussen zijn we 22 jaar later en komt op woensdag 17 mei de tiende en voorlaatste film uit onder de naam Fast and Furious X, of kortweg Fast X.

Jason Momoa

Na heel wat eerdere missies met succes te hebben afgewerkt en heel wat gevaarlijke vijanden te hebben verslaan, staan Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn ‘family‘ deze keer tegen de meest dodelijke tegenstander ooit. Dante (Jason Momoa) is namelijk de zoon van de Braziliaanse drugskoning Hernan Reyes (Joaquim de Almeida). Die werd in Fast Five uitgeschakeld door Dom en zijn bende en dus is Dante twaalf jaar later op wraak belust. Het ultieme doel van die wraak blijkt de 8-jarige zoon van Dom Toretto, Brian Marcos (Leo Abelo Perry) te zijn.

In de nieuwe clip die op de sociale media van de franchise is gedeeld, zien we hoe Dante Reyes de oorlog verklaart aan Dom Toretto en zijn groep. Daarbij lijkt hij niet van plan om zich ook maar door iets te laten tegenhouden. En daarin schept Dante duidelijk ook heel wat plezier.

Fast X speelt zich af over heel de wereld af, van Los Angeles tot Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Daarin zullen ze nieuwe bondgenoten moeten smeden, maar ook oude vijanden tegenkomen.

Bekijk de clip van Fast X hier:

Fast X is vanaf woensdag 17 mei te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...