‘Fast X’ deelt nieuwe, spectaculaire trailer

De aankomende film Fast X heeft een nieuwe trailer gekregen. Daarin zien we alles wat we kunnen verwachten van de film: ontploffingen, snelle auto’s, actiescènes en de sterrencast. Fast X is de voorlaatste film uit de succesvolle Fast & Furious-franchise.

In 2001 verscheen The Fast and the Furious en was een van de bekendste franchises van het prille millennium gelanceerd. Ondertussen zijn we 22 jaar later en komt op woensdag 17 mei de tiende en voorlaatste film uit onder de naam Fast and Furious X, of kortweg Fast X.

Jason Momoa als Dante Reyes

Na heel wat eerdere missies met succes te hebben afgewerkt en heel wat gevaarlijke vijanden te hebben verslaan, staan Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn ‘family‘ in Fast X tegen de meest dodelijke tegenstander ooit. Dante (Jason Momoa) is namelijk de zoon van de Braziliaanse drugskoning Hernan Reyes (Joaquim de Almeida). Die werd in Fast Five uitgeschakeld door Dom en zijn bende en dus is Dante twaalf jaar later op wraak belust.

Doms familie zal over heel de wereld worden achterna gezeten door Dante en zijn bende. Daarbij duiken oude vrienden en vijanden op. Het ultieme doel van de wraak van Dante blijkt de 8-jarige zoon van Dom Toretto, Brian Marcos (Leo Abelo Perry), te zijn.

Naast de vaste cast duiken er in Fast X ook enkele nieuwe namen op. Uiteraard is er de hoofdrol voor Jason Momoa als slechterik. Verder maakt Brie Larson haar intrede als Tess, de dochter van Mr. Nobody.

Bekijk de trailer van Fast X hier:

Fast X is vanaf woensdag 17 mei te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...