FBI-agent wil uitpakken met salto in dansclub maar dat loopt wel erg fout af

FBI-agent wil uitpakken met salto in dansclub maar dat loopt wel erg fout af

Een Amerikaanse FBI-agent was afgelopen zaterdag buiten z’n diensturen aan het dansen in een nachtclub in Denver. De man amuseerde zich kostelijk en gaf het beste van zichzelf. Hij ging zelfs zo ver dat hij zich waagde aan een salto. Alleen liep dat niet af zoals verwacht …

De man z’n dansmoves vielen duidelijk in de smaak bij de andere feestvierders. Er werd een cirkel rond de agent gemaakt zodat iedereen de danskunsten ten volle kon bewonderen. In the heat of the moment besloot de man zich aan een salto te wagen.

Toen liep het fout …

De FBI-agent had blijkbaar zijn dienstwapen nog op zak. Tijdens de salto viel het wapen echter uit de holster en viel het op de grond. Toen de man het wapen wou oppakken, werd er een schot gelost, recht in het been van een van de omstaanders.

De agent schrok, stak het wapen weg en verliet de dansvloer. De man werd wel opgepakt en naar het politiebureau gevoerd. Er is nu een onderzoek geopend dat zal moeten uitwijzen of de man onder invloed was en of er een straf volgt. De man die geraakt werd in zijn been was lichtgewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Bekijk hier zelf hoe alles gebeurde:

Gesponsorde artikelen