Finale ‘Belgium’s Next Top Model’ verschijnt vanavond op Streamz

Na tien weken is het vanavond tijd voor de grote finale van Belgium’s Next Top Model. Daarin zullen Gilles, Fardowza, Radja en Tessa het voor een laatste keer tegen elkaar opnemen. En één van hen zal naar huis gaan met de titel van Belgium’s Next Top Model.

De dag is aangebroken. Vanavond weten we wie Belgium’s Next Top Model wint. Die persoon krijgt meteen een modellencontract bij het modellenbureau NOAH Mgmt van jurylid Tom Van Dorpe en zal ook schitteren op de cover van Marie Claire.

Finale Belgium’s Next Top Model

Na de exit van Sieme vorige week zijn er nog vier modellen in de running om Belgium’s Next Top Model te worden. Het gaat daarbij tussen Fardowza, Gilles, Radja en Tessa. Fardowza en Radja kregen in de allereerste aflevering een wildcard van de jury. En die had het dus duidelijk al bij het rechte eind, want de twee haalden het helemaal tot het einde. Maar er kan er uiteindelijk maar één de grote winnaar zijn.

Wie Belgium’s Next Top Model wordt, zullen we vanavond te weten komen in de grote finale van het programma. De afgelopen weken verschenen de nieuwe afleveringen telkens om middernacht in de nacht van donderdag op vrijdag. Maar voor de finale moeten we iets langer geduld hebben.

Stem van de kijker

De afgelopen weken koos de jury – bestaande uit Hannelore Knuts, Inge Onsea, Tom Eerebout en Tom Van Dorpe – telkens wie er de wedstrijd moest verlaten. Maar net voor de finale was het aan de kijker. Zij mochten hun stem uitbrengen voor drie van de overige vier kandidaten. De uitkomst daarvan zal ook bekendgemaakt worden in de finale.

De winnaar zal naar huis gaan met een professioneel modellencontract bij NOAH Mgmt en een covershoot voor het modeblad Marie Claire. Maar wie dat wordt, zullen we dus vanavond te weten komen.

De finale van Belgium’s Next Top Model verschijnt op vrijdag 10 november 2023 om 20 uur op Streamz.

Meer
Lees meer...