‘Five Nights at Freddy’s 2′ bevestigd door Josh Hutcherson

Naast Barbie en Oppenheimer was er dit jaar nog een filmsucces. Verrassend werd Five Nights at Freddy’s een succes aan de box office, voor een film met een opvallend laag budget. In de film, die gebaseerd is op het populaire horrorspel, was de hoofdrol weggelegd voor Josh Hutcherson en die heeft nu verklapt dat er ook een tweede film zal volgen.

Geweldig nieuws voor fans van de verfilming van Five Nights at Freddy’s, want er is een sequel in de maak. In een interview met Variety heeft hoofdrolspeler Josh Hutcherson laten weten dat er aan het script gewerkt wordt en dat hij er al naar uitkijkt om opnieuw op de set te staan.

Five Nights at Freddy’s 2

In een interview met Variety heeft Josh Hutcherson verklapt dat er een tweede film komt van Five Nights at Freddy’s. “Ik weet dat ze op dit moment bezig zijn met het verhaal te verfijnen en ze hopen dat we zo snel mogelijk kunnen beginnen”, klonk het bij de acteur. “Uiteraard zijn de fans geweldig en die hard. Het was voor mij echt cool en fenomenaal om deel uit te maken van de film.”

In hetzelfde interview laat Josh Hutcherson ook weten dat hij niet verwacht had dat de film zo’n groot succes zou worden. “We hadden natuurlijk gehoopt dat er veel publiek zou zijn voor de film, maar ik denk niet dat iemand, zelfs niet bij ons eigen team, verwacht had dat het zo’n succes kon worden. Ik kan niet wachten om opnieuw op de set te staan. Emma Tammi, onze regisseur, was fantastisch en het was zo’n leuke wereld om in mee te spelen. Ik kijk er al naar uit om te zien wat er gaat gebeuren.”

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Five Nights at Freddy’s:

Meer
Lees meer...