‘Formule 1: Drive to Survive’ seizoen 4 krijgt eerste trailer

Het vierde seizoen van de populaire Netflixserie Formule 1: Drive to Survive verschijnt deze week op Netflix. Deze succesvolle docureeks volgt het reilen en zeilen achter de schermen van de Formule 1 en deed dat ook in een van de spannendste seizoen ooit.

Begin 2019 verscheen het eerste seizoen van Drive to Survive op Netflix. Voor dit programma kreeg de streamingdienst unieke toegang achter de schermen van de miljardenindustrie die de Formule 1 is. Het programma focust daarbij niet enkel op de toppers zoals Lewis Hamilton, maar toont ook het gevecht in het midden van het pak en de strijd om te overleven bij de rijders die minder presteren. Die meer verhalende manier van het weergeven van een lang seizoen in de Formule 1 kreeg al snel veel lof – vooral in de Verenigde Staten – en lokte heel wat nieuwe fans naar de koninginnenklasse van de motorsport.

Hamilton vs Verstappen

Ook het afgelopen seizoen was Netflix opnieuw opnieuw aanwezig in de paddock tussen de rijders. En met de eerste spannendste titelrace in jaren levert dat ongetwijfeld een nog beter seizoen op dan de vorige. In 2021 is Max Verstappen er met zijn Red Bull namelijk in geslaagd Lewis Hamilton en Mercedes eindelijk het vuur aan de schenen te leggen, met de nodige incidenten en drama die daarbij komen kijken.

Die strijd, die pas in de allerlaatste race beslist zou worden, is vanaf vrijdag 11 maart opnieuw te zien in het vierde seizoen van Formule 1: Drive to Survive. De eerste trailer toont alvast dat dat opnieuw zeer de moeite zal zijn.

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van Formule 1: Drive to Survive:

Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...