Left Right
scrollTop top

‘Fortnite’ seizoen 6 heeft een “gênant en onbedoeld” probleem met borsten


‘Fortnite’ seizoen 6 heeft een “gênant en onbedoeld” probleem met borsten

Het zesde seizoen van ‘Fortnite’ is sinds kort beschikbaar. Dat seizoen telt heel wat vernieuwingen. Maar één vernieuwing is wel heel bijzonder. En die heeft betrekking op de borsten van het personage Calamity. 

Als Fortnite een nieuw seizoen lanceert, gaan de gamers natuurlijk meteen op zoek naar de nieuwste aanpassingen in het spel. Er zijn nieuwe locaties toegevoegd, je kan nu huisdieren met je meenemen en zelfs tijdelijk onzichtbaar worden. (Meer over deze vernieuwingen vind je hier.) Maar over één kleine verandering wordt meer gesproken.

De borsten van Calamity

In Fortnite kan je naar goede gewoonte kiezen tussen een aantal personages. Eén daarvan is Calamity, een cowgirl die over een deftige voorgevel beschikt. En over die voorgevel is er tegenwoordig veel te doen.

Spelers ontdekten namelijk dat de borsten van Calamity sinds de update naar seizoen 6 heel wat beweeglijker zijn geworden. Wanneer het personage loopt of springt, bewegen haar borsten met haar mee. Dit in tegenstelling tot de andere vrouwelijke personages, bij wie alles wél stevig blijft zitten. Maar hoewel de fans van het spel enthousiast zijn over deze vernieuwing, zijn de makers zelf minder tevreden.

“Gênant en onbedoeld”

Epic Games, het bedrijf achter Fortnite, heeft al laten weten dat ze deze nieuwe ‘functie’ niet de bedoeling was. “Dit is gênant en onbedoeld”, laat de persverantwoordelijke van Epic Games weten aan de website PC Gamer.

Wie wil spelen met Calamity en haar bijzondere boezem kan dat momenteel nog steeds in seizoen 6 van Fortnite. Maar geraak er maar niet te gewend aan, want Epic Games is al bezig om haar borsten aan te passen.

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…