Left Right
scrollTop top

‘Fortnite’ seizoen 7 komt eraan: dit weten we al + geruchten


‘Fortnite’ seizoen 7 komt eraan: dit weten we al + geruchten

Het zesde seizoen van ‘Fortnite’ loopt langzaam op z’n einde. Hoog tijd dus om vooruit te blikken naar het zevende seizoen. Dit weten we al.

Het zesde seizoen van Fortnite eindigt op 5 december. Het zou kunnen dat die datum nog verandert, want Epic Games veranderde de in-game countdown van het spel eerder al. Het was hun bedoeling om spelers de mogelijkheid te geven om nog even hun laatste challenges af te ronden. Als het zesde seizoen van Fortnite één keer afgesloten is, zal het wellicht een paar dagen duren voordat Fortnite seizoen 7 effectief van start gaat.

(Elon Musk deed onlangs niet zo’n fraaie uitspraken over Fortnite.)

Thema

Tot nu toe heeft elk seizoen van Fortnite een eigen thema gehad. We hebben onder andere al de Middeleeuwen en superhelden gehad. Volgens veel fans en experts mogen we een Wild West-thema verwachten. Als we echter kijken naar de opbouw van het zevende seizoen merken we vooral futuristische elementen op.

(Fortnite deelde bijna 1 miljoen euro uit met het ‘Winter Royale’-toernooi.)

Skins

Verder zijn skins altijd belangrijk in Fortnite. Iedereen wil namelijk dat zijn personage er uniek uitziet. Er werd op dit vlak nog niets bevestigd door Epic Games, maar aangezien de lancering van seizoen 7 tijdens de feestdagen plaatsvindt, zou het weleens kunnen dat de skins in thema zullen zijn van Kerstmis en /of sneeuw.

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…