Left Right
scrollTop top

‘Fortnite’ seizoen 7 start op 6 december


‘Fortnite’ seizoen 7 start op 6 december

‘Fortnite’-studio Epic Games heeft bekendgemaakt dat het zevende seizoen van de game start op donderdag 6 december. Van een prachtig Sinterklaascadeau gesproken!

Het heuglijke nieuws werd bekendgemaakt door Epic Games via Twitter. We krijgen een eerste stukje artwork te zien van seizoen 7: een soort bevroren ijspersonage. Dit wijst erop dat seizoen 7 van Fortnite het thema winter, sneeuw of ijs krijgt.

Aanwijzingen

Deze vermoedens worden alleen maar gestaafd door het feit dat er op dit moment een sneeuwstorm aan de gang is op het Fortnite-eiland. Bovendien hangen er in het spel al lang donkere wolken aan de horizon en is er grote ijsberg met een kasteel onderweg naar het Fortnite-eiland.

Op de afbeelding is ook een klein figuurtje zichtbaar op skilatten. Wordt dit een nieuw vervoersmiddel in het spel?

(Meer over het zevende seizoen van Fortnite lees je hier.)

Nog meer nieuws

Alsof dat allemaal nog niet fraai genoeg is, gaan donderdagavond de Game Awards door. De presentator en organisator is Geoff Keighley. Die verklapt op Twitter dat hij tijdens de show Fortnite-nieuws zal brengen.

Epic Games laat aan Gamer.nl weten dat Keighley het niet heeft over seizoen 7. We mogen dus nog meer Fortnite-nieuwtjes verwachten.

(In oktober maakte Elon Musk Fortnite nog belachelijk.)

Nog nooit van Fortnite gehoord? Dit is alles wat je moet weten over dé game van het moment.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…