Left Right
scrollTop top

‘Fortnite’-speler verbreekt record met 48 kills in één wedstrijd tijdens unieke raketlancering


‘Fortnite’-speler verbreekt record met 48 kills in één wedstrijd tijdens unieke raketlancering

‘Fortnite’ blijft heel wat gamers beroeren en dat was afgelopen weekend niet anders. Tijdens een unieke rocket launch party stonden 48 spelers samen te kijken op een aangelegde houten steiger tot één gamer besloot om die steiger kapot te maken. Daarmee verpulverd hij het record van het meeste kills in een solo wedstrijd, maar haalt hij ook de woede van veel gamers op zijn hals.

Voor fanatieke gamers van Fortnite kwam er zaterdagavond om 19.30 uur een belangrijk moment aan. Er werd toen namelijk een eenmalige raket gelanceerd op de map van Fortnite: Battle Royal.

Er was tussen de spelers van het razend populaire spel een ongeschreven afspraak dat iedereen even de wapens zou neerleggen om te genieten van het showspel. 48 gamers bouwden zelfs samen een groot fort om een goed zicht te hebben op de raketlancering.

Gamer sneuvelt kort erna zelf

Alles verliep dus zonder problemen tot Elemental_Ray bedacht dat er eigenlijk gewoon mocht doorgespeeld worden. Hij vernietigde de steiger en doodde zo de 48 gamers die erop stonden. Daarmee breekt hij ook meteen het record aantal kills in één solowedstrijd. Dat stond tot nu toe op naam van de Nederlander Fínest met 33 kills.

Terwijl Elemental_Ray op Twitter geniet van zijn wereldrecord krijgt hij van veel gamers kritiek omdat hij geprofiteerd heeft van de wapenstilstand om zijn record neer te zetten. Voor die 48 kills had Elemental_Ray namelijk maar 0,47 K/D. Ironisch genoeg sneuvelde de gamer kort na zijn record zelf.

Bekijk hier de beelden van Fortnite met de raketlancering en de 48 kills:

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…