‘Friends’-actrice Jennifer Aniston onder vuur door ongepaste kerstbal

Jennifer Aniston, die we allemaal vooral kennen als Rachel uit Friends, ligt onder vuur nadat ze dit weekend een foto van een van haar kerstballen toonde op Instagram. (Nee, dit is geen metafoor voor iets anders.) De houten kerstbal werd gezien als ongepast en spottend met de huidige situatie.

Actrice Jennifer Aniston kwam dit weekend onbedoeld in een storm terecht. Ze wilde haar “originele kerstbal” tonen op sociale media en hoopte dat mensen ermee zouden kunnen lachen. Maar dat pakte helemaal anders uit.

“Onze eerste pandemie”

Op haar Instagram Story deelde Jennifer een foto van haar opvallende kerstbal. Daarop stond te lezen: “Onze eerste pandemie – 2020”. En dat viel niet bij iedereen in goede aarde.

Veel mensen vonden het misplaatst van Jennifer om “haar eerste pandemie” te vieren, terwijl er dagelijks nog steeds duizenden mensen overlijden aan de gevolgen van het coronavirus. De tweet met de screenshot van Jennifers foto, die gebruiker @amaaliio de wereld in stuurde, kreeg al meer dan 500.000 likes en werd ook al meer dan 40.000 keer geretweet.

Friends-reünie

In 2021 mogen we eindelijk de langverwachte reüniespecial van Friends verwachten. Zo liet Matthew Perry, die in Friends de rol van Chandler Bing speelde, in november weten dat er een nieuwe datum geprikt is voor de reünie. “De Friends-reünie is verplaatst naar begin maart”, schreef hij. “Het lijkt erop dat we een druk jaar tegemoet gaan. En dat is precies waar ik van hou.”

De zes acteurs die de hoofdrollen voor hun rekening namen in de sitcom bevestigden al dat ze te zien zullen zijn in de reüniespecial. Het zou zo de eerste keer zijn sinds het einde van de show in 2004 dat Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross), Jennifer Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe) en Courteney Cox (Monica) samen op televisie te zien zijn. De acteurs hielden wel contact. Zo deelde Jennifer Aniston in 2018 nog een foto met de volledige cast op Instagram, waarmee ze toen een record te pakken had.

Alle afleveringen van Friends zijn te vinden op Netflix. Onze top 50 met de beste reeksen op Netflix, vind je hier.

Meer
Lees meer...