Froukje en S10 werken samen aan nieuwe muziek

Goed nieuws voor de liefhebbers van Nederlandse muziek. De populaire artiesten Froukje en S10 hebben via TikTok namelijk een gezamenlijke muzikale samenwerking aangekondigd. De twee zangeressen lieten hun fans gisteren weten dat ze samen aan een nieuw nummer werken.

Nederlandse muziek is hot! De laatste jaren zijn er heel wat artiesten die hun weg weten te vinden naar de hitlijsten in hun eigen taal. Denk daarbij maar aan Pommelien Thijs, Bazart, MEAU, Joost en Goldband. Maar zeker ook aan Froukje en S10. Die twee laatste gaan nu voor de derde keer hun krachten bundelen.

Froukje en S10

Froukje is bij ons vooral bekend geworden door haar songs Ik Wil Dansen en Onbezonnen en stond de laatste jaren al meerdere keren op grote festivals in ons land. S10 kende dan weer haar grote doorbraak tijdens het Eurovisiesongfestival van 2022 met haar song De Diepte. Ook zij stond ondertussen al op de wei van Werchter en nog veel meer.

Naast die grote hits hebben de twee zangeressen ook al twee nummers met elkaar gemaakt. Op Froukjes album ‘Uitzinnig’ is S10 te horen in de song Zonder Gezicht en op S10’s album ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ duikt Froukje op in Nooit Meer Spijt. Daar breien de twee nu dus een vervolg aan.

Nieuwe single

In een korte TikTok-video, die inmiddels 71.000 keer is bekeken, zijn Froukje en S10 te zien in de buitenlucht. Met veel enthousiasme zingen ze mee met een song die nog niet is uitgebracht. In de caption is alvast te lezen dat de nieuwe single Ik Haat Hem Voor Jou zal heten. Daarbij voegt S10 ook nog de woorden “Als niemand me wil, dan trouw ik met jou” toe waarbij ze Froukje tagt. Wanneer de single precies zal uitkomen, is niet bekend.

@s10sdonnie als niemand me wil, dan trouw ik met jou @Froukje ♬ Ik Haat Hem Voor Jou – S10
Meer
Lees meer...