Pommelien Thijs staat deze zomer op hoofdpodium Pukkelpop

Hoewel het festival al zo goed als volledig is uitverkocht, blijven er nieuwe namen toegevoegd worden aan de affiche van Pukkelpop. Het festival dat deze zomer van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus plaatsvindt op het festivalterrein van Kiewit, Hasselt, heeft een grote naam toegevoegd aan de line-up. Het gaat om Pommelien Thijs, die voor de eerste keer een eigen show krijgt op het hoofdpodium van Pukkelpop.

Pukkelpop heeft een dertigtal nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Daarbij is ook Pommelien Thijs, die op de laatste festivaldag te zien zijn op de main stage.

Pommelien Thijs

Het wordt de eerste keer dat zangeres Pommelien Thijs, die bekend werd door #LikeMe, maar ondertussen uitgroeide tot een van de populairste zangeressen van Vlaanderen, haar eigen optreden krijgt op Pukkelpop. Vorig jaar stond ze wel al op het podium tijdens het concert van Bazart.

Naast Pommelien Thijs is ook de Nederlandse zangeres MEAU toegevoegd aan de affiche op zondag. Dat opent uiteraard perspectieven, want Pommelien Thijs en MEAU brachten vorig jaar samen het nummer Droom het donker weg. Verder zijn er nog 30 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up, waaronder DIKKE, Maisie Peters, Boys Noize, S10 en Miles Kane.

Zondag 18 augustus

Pommelien Thijs zal te zien zijn op het hoofdpodium van Pukkelpop op zondag 18 augustus. Dat is goed nieuws, want er zijn op dit moment enkel nog tickets verkrijgbaar voor zondag. Combitickets en dagtickets voor donderdag, vrijdag en zaterdag zijn al volledig uitverkocht.

Voor zondag werden eerder al Queens of the Stone Age, The Offspring, Merol, The Smile, Rise Against, The Haunted Youth, Meau, Ramkot, Overmono, Sugababes, Jessie Murph, Indira Paganotto, Patrick Mason, Anetha, Crystal Fighters, Yussef Dayes, Sampa The Great, Isaac Roux, Motionless In White, Lionheart, Fat Dog, Chalk en Salute aangekondigd.

De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de website van Pukkelpop.

Meer
Lees meer...