Combitickets Pukkelpop uitverkocht na amper twee dagen

De combitickets voor Pukkelpop 2024 zijn in een recordtempo de deur uit. Zaterdagochtend ging de ticketverkoop nog van start en amper twee dagen later zijn alle combitickets uitverkocht. Tickets voor vrijdag, zaterdag en zondag zijn nog beperkt beschikbaar.

Ondanks een prijsstijging en zonder dat de volledige line-up bekend is, heeft Pukkelpop zijn ticketverkoop met groot succes gestart. In slechts 48 uur tijd zijn alle combitickets uitverkocht. Het festival vindt van 15 tot en met 18 augustus 2024 plaats in Kiewit.

Line-up

Bij de dagtickets scoort vooral vrijdag heel goed. Met Fred again.., Stormzy en Inhaler heeft het festival dan drie grote kleppers op het podium staan. Vorige maand deelde Pukkelpop al heel wat headliners voor de editie van 2024 mee. Op zaterdag zijn Charlotte De Witte, Sam Smith en Goldband van de partij. Afsluiten doet het festival op zondag met Queens of the Stone Age, Merol en The Offspring.

Afgelopen week stelde het festival ook Blondshell, Bad Nerves, Sylvie Kreusch en Solomun voor. De line-up voor donderdag volgt binnenkort.

Fred Again..

Het grote succes van de ticketverkoop is grotendeels te danken aan de populariteit van Pukkelpop-headliner Fred Again… Hij stak vorig jaar the The Barn op Rock Werchter in vuur en vlam. Op Instagram schreef hij nadien dit bericht: “Die avond in België was waarschijnlijk een van de gekste optredens tot nu toe. De menigte daverde zoveel dat de tribune letterlijk omviel.” Ook in 2022 was Fred Again.. al te zien in de Dance Hall van Pukkelpop, nu mag hij dat inruilen voor het hoofdpodium.

Bekijk de beelden van Rock Werchter 2023 hier:


Meer
Lees meer...