Pukkelpop lost eerste twee namen: Fred again.. en Stormzy

Het is nog steeds maar januari, maar Pukkelpop doet ons toch al dromen van de zomer. Zo heeft het festival nu z’n eerste twee headliners bekendgemaakt. Het gaat om dj Fred again.. en rapper Stormzy die allebei te zien zullen zijn op de tweede festivaldag, vrijdag 16 augustus.

Pukkelpop begon eerder deze week de eerste namen te teasen en nu zijn ze er ook echt. Het Limburgse festival lost al meteen de eerste twee headliners die allebei te zien zullen zijn op het hoofdpodium van het festival op vrijdag 16 augustus 2024.

Fred again.. en Stormzy

De eerste twee namen voor Pukkelpop 2024 zijn bekend. Het gaat om dj Fred again.. en rapper Stormzy. Fred again.. was in 2022 al te zien in de Dance Hall van Pukkelpop, maar mag die nu dus inruilen voor het hoofdpodium. De dj won sindsdien enorm aan populariteit. Zijn passage op Rock Werchter vorig jaar werd door zowat alle recensenten gezien als een van de beste optredens van het festival. En dit jaar zal hij dat dus nog eens mogen overdoen in Kiewit.

De tweede naam is rapper Stormzy. Ook hij was al te zien op de festivalweide van Pukkelpop en stond daarbij zelfs al op het hoofdpodium. De organisatie was daar duidelijk tevreden over en laat hem dus terugkeren als headliner.

Pukkelpop gaat dit jaar door van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus 2024 op de festivalweide van Kiewit. Voorlopig is het nog niet bekend wanneer de ticketverkoop van start zal gaan. De organisatie liet wel al weten dat er deze week nog meer namen zullen volgen.

Bekijk hier de aankondiging van de eerste twee namen voor Pukkelpop 2024:

Meer
Lees meer...