Nog eens 13 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023

De line-up van Pukkelpop begint vorm te krijgen. Deze ochtend werd het lijstje nog eens sterk aangevuld: namen als Tom Odell, Luude en 2manydjs komen de Pukkelpopweide op zijn kop zetten.

Pukkelpop, dat deze zomer doorgaat van donderdag 17 augustus tot zondag 20 augustus, is niet meer weg te denken uit onze Belgische festivalzomer. Zo trekken ze jaarlijks de bekendste (inter)nationale namen aan. Vandaag kondigden ze nog eens dertien nieuwe namen aan.

Ferm lijstje

Eerder werden onder andere Anne-Marie, Reinier Zonneveld, Florence + The Machine, Billie Eilish en Zwangere Guy aangekondigd. Vandaag nog eens dertien nieuwe artiesten: 2manydjs (live), Tom Odell, Luude, Altïn Gün, TV Girl, Ben Böhmer (live), Jessie Ware, Aitch, Muna, Dylan, Giant Rooks, Knocked Loose en VTSS.

De kleppers in het nieuwe lijstje zijn toch wel 2manydjs, Tom Odell en Luude. Alle drie treden ze op zaterdag op. Ook Ben Böhmer (live), Jessie Ware, Aitch en Muna zijn voor zaterdag.

  • 2manydjs (live): De Gentse broers zijn al jaren wereldwijd bekend, en niet enkel onder de naam ‘2manydjs’. Ook maken ze muziek onder ‘Soulwax’. Ze zijn dus niet meer weg te denken uit de electrohouse- en rockscene.
2manydjs.- (Photo by Xavi Torrent/WireImage)
  • Tom Odell: De Britse singer-songwriter is met zijn lied Another Love (2013) bekend geworden. Tegenwoordig is het weer een trend, want het wordt massaal gezongen op TikTok.
Tom Odell.- (Photo by Mariano Regidor/Redferns)
  • Luude: Nog maar net aan de top, maar daarom niet minder bekend. Zijn remixes van Big City Life en Down Under worden luidkeels meegezongen.
Luude.- (Photo by Brittany Long/Getty Images)

De openingsdag blijft voorlopig blanco. Ook op vrijdag blijft het lijstje nog steeds mager. Altin Gün en TV Girl komen daarbij. Op de slotdag van het festival komen Dylan, Giant Rooks, Knocked Loose en VTSS erbij.

Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn te verkrijgen op hun website.

Meer
Lees meer...