Ticketverkoop Pukkelpop loopt van leien dakje: ook dagtickets vrijdag en zaterdag uitverkocht

De line-up is nog niet compleet en toch is Pukkelpop al zo goed als uitverkocht. De komende editie van het festival is dus nu al een groot succes. Een tijdje geleden maakte het festival de eerste artiesten bekend en kort daarna begon de ticketverkoop. Die ticketverkoop is op amper een week tijd al ontploft. Enkel voor zondag zijn nog tickets over.

Van 15 tot 18 augustus is het in Kiewit naar goede gewoonte weer tijd voor Pukkelpop. Begin februari liet het festival al weten dat Stormzy, Fred again.., Charlotte De Witte, Sam Smith en Goldband op het festival te zien zouden zijn.

Dat vonden heel wat fans duidelijk alvast een sterke line-up om mee van start te gaan, want nadat de ticketverkoop begon op zaterdag 2 maart, verliep de verkoop wel héél vlot. Ondertussen zijn bijna alle tickets al de deur uit.

Bijna uitverkocht

Wie graag Fred again.., Stormzy en Inhaler op vrijdag of Charlotte De Witte, Sam Smith en Goldband op zaterdag wil zien, is eraan voor de moeite. Nadat het festival eerder al aankondigde dat alle combitickets al de deur uit zijn, is dat nu ook het geval voor alle dagtickets voor vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus.

Dat is best opvallend, want de ticketverkoop begon pas een week geleden. Muziekfans die nu nog tickets voor het festival willen kopen, kunnen enkel nog toegangspassen voor zondag 18 augustus kopen. Op die dag zijn alvast Queens Of The Stone Age, The Offspring en Merol aangekondigd.

Pukkelpop waarschuwt ondertussen ook voor scammers die nog tickets zouden proberen verkopen voor de uitverkochte dagen. De organisatie bevestigde daarbij dat tickets enkel rechtstreeks verkrijgbaar zijn via de officiële website.

Pukkelpop vindt plaats van 15 tot 18 augustus 2024. Beperkte tickets zijn nog verkrijgbaar via de website.

Meer
Lees meer...