Pukkelpop lost maar liefst 12 nieuwe namen

De line-up van Pukkelpop krijgt alsmaar meer vorm. Nadat de organisatie de voorbije weken al enkele headliners dropte, volgen vandaag nog eens 12 namen. Die zullen onder andere Sam Smith, Charlotte De Witte en Fred again.. vervoegen.

Van 16 tot en met 18 augustus 2024 vindt in Kiewit opnieuw Pukkelpop plaats. Begin deze maand liet het festival al weten dat Stormzy, Fred again.., Charlotte De Witte, Sam Smith en Goldband op het festival te zien zouden zijn. Dat vonden heel wat fans alvast een sterke line-up om mee van start te gaan.

Deze ochtend breidde Pukkelpop uit met nog eens 12 nieuwe namen die verspreid over de drie dagen het beste van zichzelf zullen geven op de verschillende podia.

Een dozijn aan nieuwe namen

Net zoals Charlotte De Witte, Fred again.. en Stormzy maken ook enkele van de nieuwe acts een overstap van Rock Werchter vorig jaar naar Pukkelpop dit jaar. Het grootste voorbeeld daarvan is de Ierse band Inhaler met frontman Elijah Hewson. De groep stond vorig jaar als openingsact op de Main Stage in Werchter, maar zal deze keer dus het podium in Kiewit betreden op vrijdag 16 augustus.

Op diezelfde dag zijn ook Fontaines D.C., J Hus, Hedex en Romy aan de affiche toegevoegd. Een dag later, op zaterdag 17 augustus, is het dan weer de beurt aan Amenra, Brutalismus 3000, Enter Shikari en Flogging Molly.

De laatste drie nieuwe namen zijn Crystal Fighters, Sugababes en The Haunted Youth. Die laatste Belgische band kon vorig festivalseizoen al overtuigen op zowel Nederlandse als Belgische festivals. De drie groepen zullen dus dit jaar op Pukkelpop te zien zijn op zondag 18 augustus.

Pukkelpop vindt plaats van 16 tot 18 augustus 2024. Tickets en info zijn verkrijgbaar via de website.

Meer
Lees meer...