Rock Werchter opent dit jaar de voorkant van The Barn en KluB C

Goed nieuws voor wie dit jaar naar Rock Werchter gaat en geen concerten wil missen. De twee tenten van het festival, The Barn en KluB C, worden dit jaar namelijk geopend aan de voorkant, waardoor je dus ook buiten de tent de optredens zal kunnen volgen.

Een van de grootste frustraties bij de bezoekers van Rock Werchter is zonder twijfel de limiet op het aantal festivalgangers in de tenten The Barn en KluB C. Wie niet op tijd binnen geraakt in deze tenten, moet het concert van buiten de tent op schermen volgen. Daar komt dit jaar verandering in, want de tenten zullen niet langer dicht zijn aan de voorkant.

Nieuwe tenten

Rock Werchter heeft vandaag aangekondigd dat zowel The Barn als KluB C een upgrade krijgen tijdens de editie van 2024. Bij The Barn gaat het om een geüpgradede tent. KluB C wordt zelfs een volledig nieuwe tent.

De grootste verandering wordt het feit dat beide tenten geen gesloten voorkant meer zullen hebben. Dit zorgt ervoor dat zelfs wie geen plaatsje kon bemachtigen in de tent, de optredens nog steeds zal kunnen volgen van buiten de tent. De schermen aan de buitenkant blijven eveneens behouden zodat je de artiesten ook in detail zal kunnen bekijken. Ook de tribunes in de tent blijven behouden en er wordt gezorgd voor klimaatregeling zodat er altijd een draaglijke temperatuur is in de tenten.

Rock Werchter maakte vandaag ook het blokkenschema voor de editie van 2024 bekend. Festivalgangers kunnen dus beginnen met het plannen van hun festival. Er zijn nog steeds dagtickets verkrijgbaar voor donderdag en vrijdag en ook de combitickets zijn nog niet uitverkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be. Een dagticket kost 134 euro. Voor een combiticket betaal je dit jaar 309 euro. Een campingticket kost 39 euro.

Meer
Lees meer...